February 26Feb 26 Ja sam blizu glavne poste i do sada nisam primetio problem sa pritiskom u vecernjim satima, a mislim da se nije ni jednom desilo ni da je nestajala voda posle ponoci
February 26Feb 26 Kod mene, na 3.spratu, NNaselje, i sad je pritisak katastrofalan, jedva da se istuširam. Mašinu za veš ne smem da pustim.
February 26Feb 26 Neki delovi grada nemaju nikakve restrikcije. Plus, rekoše na onom sastanku da je i sremska strana kompletno pošteđena. Ima to da se pogleda, ko ima sat vremena slobodno: https://www.facebook.com/watch/?v=2475694789431768 Treba ovo dobrano nagaziti i terzićovati ovu jajaru od direktora. On mrtav ladan priča da će ovo ovako pičiti još mesec dana.
February 26Feb 26 Ovo je od danas: https://www.facebook.com/watch/?v=3904091143239617 Odbornik opozicije: "Ako ne rešite ove restrikcije za sedam dana, imaćete hiljade ljudi ovde ispred Vodovoda" Lončar: "Isto kao što su došli ispred skupštine? Isto kao što ste nas sprečili da izaberemo novog gradonačelnika?"
February 26Feb 26 Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio.
February 26Feb 26 Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!
February 26Feb 26 23 minutes ago, Diplomac said: Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali! Nije čudno ako imaju veći problem s pritiskom na rubnim delovima grada, ali u svakom slučaju to baš ne obećava dobro ni za ostatak, ako u sred februara moraju pola grada da isključe, to što će "regenerisati" tamo neki bunar, teško da će nešto rešiti
February 26Feb 26 Ja za Liman znam, da u jednoj ulici ima, a u drugoj pored nema. I tako već dva meseca. Edited February 26Feb 26 by Facundo Orellana
February 26Feb 26 Stigao mi sms upozorenje pozar u NS: Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.
February 26Feb 26 Kod mene na naselju sinoc nije bilo tople vode, hladne je bilo. I veceras je tako. U poslednjih nekoliko meseci traju restrikcije tople vode, hladna je nestajala u par navrata.
February 26Feb 26 10 minutes ago, ZSNj said: Stigao mi sms upozorenje pozar u NS: Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.
February 26Feb 26 Pa dobro, moglo se desiti svakom da eksplodira napuštena hala, kao što je mogla da padne i nadstrešnica... Samo, jbg, dešava sa baš dok je SNS na vlasti... I uzgred, teško da je objekat koji ima nešto zapaljivo, toliko zapaljivo da ekplodira sa detonacijama, napušten... Baš me zanima šta će u stvari biti iza ovoga... Edited February 26Feb 26 by radisa