Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

@Jimmy Kowalski

u kom delu je mama?

na kom spratu?

Kod Autobuske stanice, na 6. spratu..

op..pa bravo..

Ja sam blizu glavne poste i do sada nisam primetio problem sa pritiskom u vecernjim satima, a mislim da se nije ni jednom desilo ni da je nestajala voda posle ponoci

Kod mene, na 3.spratu, NNaselje, i sad je pritisak katastrofalan, jedva da se istuširam.

Mašinu za veš ne smem da pustim.

Neki delovi grada nemaju nikakve restrikcije. Plus, rekoše na onom sastanku da je i sremska strana kompletno pošteđena. Ima to da se pogleda, ko ima sat vremena slobodno:

https://www.facebook.com/watch/?v=2475694789431768

Treba ovo dobrano nagaziti i terzićovati ovu jajaru od direktora. On mrtav ladan priča da će ovo ovako pičiti još mesec dana.

Ovo je od danas:

https://www.facebook.com/watch/?v=3904091143239617

Odbornik opozicije: "Ako ne rešite ove restrikcije za sedam dana, imaćete hiljade ljudi ovde ispred Vodovoda"

Lončar: "Isto kao što su došli ispred skupštine? Isto kao što ste nas sprečili da izaberemo novog gradonačelnika?"

Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio. 

Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!

23 minutes ago, Diplomac said:

Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!

Nije čudno ako imaju veći problem s pritiskom na rubnim delovima grada, ali u svakom slučaju to baš ne obećava dobro ni za ostatak, ako u sred februara moraju pola grada da isključe, to što će "regenerisati" tamo neki bunar, teško da će nešto rešiti

Ja za Liman znam, da u jednoj ulici ima, a u drugoj pored nema. I tako već dva meseca. 

Edited by Facundo Orellana

Stigao mi sms upozorenje pozar u NS:

Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.

Kod mene na naselju sinoc nije bilo tople vode, hladne je bilo. I veceras je tako. U poslednjih nekoliko meseci traju restrikcije tople vode, hladna je nestajala u par navrata. 

10 minutes ago, ZSNj said:

Stigao mi sms upozorenje pozar u NS:

Zbog pozara u magacinskom objektu i velike kolicine dima ne izlaziti iz objekata dok ne prodje opasnost. Vise na upozorenje.mup.gov.rs.

Pa dobro, moglo se desiti svakom da eksplodira napuštena hala, kao što je mogla da padne i nadstrešnica...

Samo, jbg, dešava sa baš dok je SNS na vlasti...

I uzgred, teško da je objekat koji ima nešto zapaljivo, toliko zapaljivo da ekplodira sa detonacijama, napušten... Baš me zanima šta će u stvari biti iza ovoga...

Edited by radisa