Barsa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam blizu glavne poste i do sada nisam primetio problem sa pritiskom u vecernjim satima, a mislim da se nije ni jednom desilo ni da je nestajala voda posle ponoci
Filozof manijak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kod mene, na 3.spratu, NNaselje, i sad je pritisak katastrofalan, jedva da se istuširam. Mašinu za veš ne smem da pustim.
Mindaugas Žukauskas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neki delovi grada nemaju nikakve restrikcije. Plus, rekoše na onom sastanku da je i sremska strana kompletno pošteđena. Ima to da se pogleda, ko ima sat vremena slobodno: https://www.facebook.com/watch/?v=2475694789431768 Treba ovo dobrano nagaziti i terzićovati ovu jajaru od direktora. On mrtav ladan priča da će ovo ovako pičiti još mesec dana.
Mindaugas Žukauskas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je od danas: https://www.facebook.com/watch/?v=3904091143239617 Odbornik opozicije: "Ako ne rešite ove restrikcije za sedam dana, imaćete hiljade ljudi ovde ispred Vodovoda" Lončar: "Isto kao što su došli ispred skupštine? Isto kao što ste nas sprečili da izaberemo novog gradonačelnika?"
smooth.Op Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio.
Diplomac Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali!
Time Crisis Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 23 minutes ago, Diplomac said: Možda isključuju samo svoje verno biračko telo - Vjeternik, Fjutog, Klisa, Naselje... Znaju da će glasati za njih makar ih i go...ma polivali! Nije čudno ako imaju veći problem s pritiskom na rubnim delovima grada, ali u svakom slučaju to baš ne obećava dobro ni za ostatak, ako u sred februara moraju pola grada da isključe, to što će "regenerisati" tamo neki bunar, teško da će nešto rešiti
Recommended Posts