December 12, 20213 yr 2 hours ago, aram said: Gazda je luuuuuuud. Ima istoriju kretenskog i uvredljivog prepiranja sa mušterijama. - halo, molim jednu veliku ksenofob pizzu sa sa domaćom mocarelom i jednu srednju ksenofob pizzu sa blagim rasizmom i domaćim sastojcima. Hvala.
December 12, 20213 yr 1 minute ago, maheem said: i domaćim sastojcima Nemoj samo domace sastojke! ...
January 7, 20223 yr al što su majstori spremili gomilu rashodovanog nameštaja od iverice da ga se elegantno reše u sklopu loženja badnjaka
January 7, 20223 yr Ja ovo ne bih snimao niti pokusavao da raspravim dok gori..daj crevo, montiraj na makar sta, napuni makar serpe i lavore da imas..A ne snimas i dobacujes "Nadji dobrog advokata". Ako bih vec nesto radio sa fonom, zvao odmah muriju i vatrogasce.
January 7, 20223 yr 1 hour ago, SNARC said: Ja ovo ne bih snimao niti pokusavao da raspravim dok gori..daj crevo, montiraj na makar sta, napuni makar serpe i lavore da imas..A ne snimas i dobacujes "Nadji dobrog advokata". Ako bih vec nesto radio sa fonom, zvao odmah muriju i vatrogasce. pa napisao covek da je zvao muriju a ovi ga odjebali, rekli pa badnjak je.
January 7, 20223 yr Žao mi je čoveka i treba jebati mater ovim idiotima, ali: 1) nema ničeg smešnijeg od najeđenog Vojvođanina; 2) upišao bih se od smeha da je komšija uzvratio na nekom od prekodrinskih akcenata
January 7, 20223 yr 5 minutes ago, napadaj said: 1) nema ničeg smešnijeg od najeđenog Vojvođanina; Probaj sa Koviljčanminom ili Čuružanom kad se nejede, pa da vidiš da nije nimalo smešno... Tu se vade brice kao dobar dan...
January 7, 20223 yr Just now, radisa said: Probaj sa Koviljčanminom ili Čuružanom kad se nejede, pa da vidiš da nije nimalo smešno... Tu se vade brice kao dobar dan... Ma znam, ima i oko ZR ludih sela, komentarišem samo ovaj najarcani naglasak. 4 minutes ago, James Marshall said: Vrati avatar, jepse, kontam ko sad piše, vidim poznat mi stil Zajebi, malo sam se kamuflirao da me ne sasečeš odmah kad dođe prvi sledeći derbi
January 7, 20223 yr 1 minute ago, napadaj said: Zajebi, malo sam se kamuflirao da me ne sasečeš odmah kad dođe prvi sledeći derbi Tu ne gledam ko, samo šta
January 7, 20223 yr 16 minutes ago, napadaj said: Žao mi je čoveka i treba jebati mater ovim idiotima, ali: 1) nema ničeg smešnijeg od najeđenog Vojvođanina; 2) upišao bih se od smeha da je komšija uzvratio na nekom od prekodrinskih akcenata vrv ga je prekinuo u spremanju božićne baklavetm