Ros Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 11 hours ago, Filozof manijak said: Te će pokačiti po Limanima i na bistrici
Ros Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 47 minutes ago, Filozof manijak said: Što tamo? Jesam nešto propustio? zar nije bistrica naprednjacko uporiste?
Filozof manijak Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Ceo Novi Sad je napredno uporište, osim par mesnih zajednica na Limanu. Onda je počelo maltretiranje građana tih MZ krečenjam zgrada u boje srpske zastave sns-a. zato sam se i našalio za onu rasvetu, kako će grad namerno okačiti dodatnu novogodišnju rasvetu na Limanima 1 1
Filozof manijak Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Kakav je saobraćajni kolaps u Temerinskoj, Beogradžani da nam pozavide. Debili su zatvorili Kisačku ulicu i sav saobraćaj prebacili na Temerinsku. Kolone su i u Gundulićevoj i Cvijićevoj
radisa Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 17 minutes ago, Filozof manijak said: Kakav je saobraćajni kolaps u Temerinskoj, Beogradžani da nam pozavide. Debili su zatvorili Kisačku ulicu i sav saobraćaj prebacili na Temerinsku. Kolone su i u Gundulićevoj i Cvijićevoj Ujtru izbegavati sve severno od Jaše Tomića i Temerinsku... J edino mi se Novi bulevar čini prohodnim za ulazak u grad... I u Rumenačkoj kolapsira, pa stavljaju pandure da smanje kolaps, tako što blokiraju na ćošku Rumenačke i Jaše Tomića se koji idu prema Rumenci, pa se otegne kolona do Sajma...
gone fishing Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 mora da su bosanci iz veternika i futoga krenuli da distributiraju kupus širom zemlje
Ros Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 22 minutes ago, gone fishing said: mora da su bosanci iz veternika i futoga krenuli da distributiraju kupus širom zemlje pa sto jednom ne naprave taj most kod beocina ili barem skele da uvedu
Ros Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 (edited) 4 minutes ago, ivy said: imaju skele znam da imaju. ali neke skele koje mogu i po danu da voze, kad ih se sme videti Edited October 8, 2021 by Ros
ivy Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 13 minutes ago, Ros said: znam da imaju. ali neke skele koje mogu i po danu da voze, kad ih se sme videti ne razumem te nista.. ove sto imaju su divne i tacno bih se ubila da svaki put kad idem na Frusku moram prvo da se istresiram u uzasu Ns saobracaja,posebno vikednom popodne i uvece...ovako nisam bila u gradu autom ima 6meseci
Ros Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 7 minutes ago, ivy said: ne razumem te nista.. ove sto imaju su divne i tacno bih se ubila da svaki put kad idem na Frusku moram prvo da se istresiram u uzasu Ns saobracaja,posebno vikednom popodne i uvece...ovako nisam bila u gradu autom ima 6meseci ranije su sverceri koristili skele za prebacivanje robe.
Recommended Posts