June 2, 20213 yr Ja bih se pridruzio, ako druzenje nije zatvorenog tipa...a imam i predlog za mesto, bez guzve, pored reke.Ne znam licno nikog odavde.
June 2, 20213 yr 13 minutes ago, vookela said: Ja bih se pridruzio, ako druzenje nije zatvorenog tipa...a imam i predlog za mesto, bez guzve, pored reke. Ne znam licno nikog odavde. sto se mene tice, nije zatvoreno
June 2, 20213 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: RL poznanstva su uništila PPP! .... Shiit has hit the fan! haujesnou... stalno bre krkate po fejsu, i opet ste na forumu
June 2, 20213 yr 1 hour ago, Ros said: e,sad ces @radisa imas li ti jos moj broj telefona u srbiji? nisam ga menjao. 063 843... Nemam, ajde čućemo se preko PM-a, kad stigneš u Srbiju, ša ćemo se organizovati...
June 2, 20213 yr 42 minutes ago, vookela said: Ja bih se pridruzio, ako druzenje nije zatvorenog tipa...a imam i predlog za mesto, bez guzve, pored reke. Ne znam licno nikog odavde. Naravno da nije zatvoreno...
June 2, 20213 yr Ima u NS jedan klub/kafana gde smo često svirali, Novosadjani ga siguro znaju a ja sad ne mogu da se setim imena mesta ali tamo su mnogi dolazili da sviraju, i neka velika imena na proputovanju. Prijatno mesto za sedenje ako ne sviramo mi
June 2, 20213 yr 16 minutes ago, radisa said: Nemam, ajde čućemo se preko PM-a, kad stigneš u Srbiju, ša ćemo se organizovati... culi bi se preko PM kad bi se tebi mogao poslati PM
June 2, 20213 yr 14 minutes ago, Ros said: culi bi se preko PM kad bi se tebi mogao poslati PM Sad može...