radisa Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Samo kolima i možeš... Pogledaj na google maps kako izgleda ribarsko ostrvo, to je na kraj grada, gomila restorana uz reku... Ako zbunjuje naziv, to je poluostrvo, samo se zove ostrvo... Imaš i Aquadoriu, čim pređeš most ka tvrđavi, sa desne strane, koja je meni super, ali mislim da nemaju igralište. No, imaju fantastičan riblji paprikaš i ogromne krempite. :) Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
nisam ja Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Uh. Nemoj akvadoriju. To je baš bezveze. A naročito taj panga paprikaš. Ribarac je eksplodirao poslednjih godina. Masa tih nekih splavova i splavčuga na kojima nisam nikad bio. Infrastruktura je unapređena. Ima i finih restorančića. Narečeni piknik je ugodan samo je klijentela meni ružna, al meni je to svuda. Edited April 30, 2017 by nisam ja
stajebrebilo Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Idi kod Didike na Ribarcu na corbu. Nema bolje od toga. Pored je Elektrovojvodine na Dunavskoj strani ostrva. Rezervacija obavezna. Slucajno poslato sa Tapatoka
Svarog Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 rezervisao u Pikniku za rucak! hvala svima na informacijama. bas dugo nisam bio u Novom Sadu, valjda od tamo neke 2002., ako ne racunamo nocne dolaske na EXIT. bas se radujem.
nisam ja Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Kako je svarog prošao? Ja bio prošle nedelje u narečenom pikniku. Bilo gužva i poskupo.
Duci Simonovic Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ovako stvarno nikad bilo,auto mi naravno rikno, upravo stigo na suho i gledam slike, šokovi jebote, smak sveta čoveče
nisam ja Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ja sam imao sreće što mi je auto crkao još u nedelju. A sad se bez prevelike potrebe lomatam u ženinom. Još njega da pokvarim i obavio sam posao.
omiljeni Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 sta je bilo? http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/163572/VIDEO-FOTO-Potop-u-Novom-Sadu-obustavljena-nastava-zbog-poplave-u-skoli-na-Detelinari.html
Recommended Posts