Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

poslednje cega se secam preko puta bazara je mexx i women secret :D
Zenski sekret?
  • Replies 7.8k
  • Views 629.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

gariše, otiđite na cautionhorses, geng of for sa stivom albinijem, večeras su razbili u selu. :Hail:

Hoće li biti i jedan normalan vikend u NS?Ovoga puta, samo jedan mrtav, i dvoje teže povređenih...

Ubijen u masovnoj tuči u Novom Sadu, dvojica ranjena Ž.B. | 08. 04. 2012. - 12:42h | Komentara: 7 Dvadesetpetogodišnji Srđan M. ubijen je noćas, a dva njegova druga Ž.M. (30) i N.Č. (28) su ranjena u masovnoj tuči u novosadskom naselju Detelinara. Policija je privela troje osumjičenih Duška L. (43), Gorana L. (43) i Gordanu P. (40), dok se još traga za Petrom P (19). Prema nezvaničnim podacima policije, masova tuča se dogodila kada su se trojica mlađih Novosađana vraćala iz provoda iz grada i na ulici došla u verbali, a potom i fizički sukob sa osumnjičenima koji su u kući na uglu Veselina Masleše i Canakreve slavili uz glasnu muziku. U Kliničkom centru Vojvodine navode da je povređeni Ž.B. zadobio teške telesne povrede grudi i da je smešten na Insititutu u Sremskoj Kamenici, dok je N.Č. nakon saniranja povreda pušten na kućno lečenje.

Edited by radisa

Zna li neko nešto više o ovome?

Lebac ti. To mesto je deset minuta peške od moje ulice.

sace vas kara enpe sto kenjate :fantom:

Lebac ti. To mesto je deset minuta peške od moje ulice.
Pa i moje.

ti si on :o

Samo da sastruže krv dverjana sa čarobnog kalpaka.
Pa i moje.
Buck zivi BAS blizu Majinog indexa!

detelinara šalalalala...

neće, detelinara je jedan klasičan kblo.

Edited by garoviks

Šaper & Krstić & friends...krle.jpg

Pa da, dva minuta mržnje peške.

Edited by Buck Naked

Ne dirajte Krleta, popravio mi je nedavno kaiš :) .

Uuu, a ti si kao daleko :fantom: