Milogled Bluff Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 poslednje cega se secam preko puta bazara je mexx i women secret :DZenski sekret?
Hella Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 gariše, otiđite na cautionhorses, geng of for sa stivom albinijem, večeras su razbili u selu.
radisa Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) Hoće li biti i jedan normalan vikend u NS?Ovoga puta, samo jedan mrtav, i dvoje teže povređenih... Ubijen u masovnoj tuči u Novom Sadu, dvojica ranjena Ž.B. | 08. 04. 2012. - 12:42h | Komentara: 7 Dvadesetpetogodišnji Srđan M. ubijen je noćas, a dva njegova druga Ž.M. (30) i N.Č. (28) su ranjena u masovnoj tuči u novosadskom naselju Detelinara. Policija je privela troje osumjičenih Duška L. (43), Gorana L. (43) i Gordanu P. (40), dok se još traga za Petrom P (19). Prema nezvaničnim podacima policije, masova tuča se dogodila kada su se trojica mlađih Novosađana vraćala iz provoda iz grada i na ulici došla u verbali, a potom i fizički sukob sa osumnjičenima koji su u kući na uglu Veselina Masleše i Canakreve slavili uz glasnu muziku. U Kliničkom centru Vojvodine navode da je povređeni Ž.B. zadobio teške telesne povrede grudi i da je smešten na Insititutu u Sremskoj Kamenici, dok je N.Č. nakon saniranja povreda pušten na kućno lečenje. Edited April 8, 2012 by radisa
Buck Naked Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Izgorela kuća tinejdžera osumnjičenog za ubistvo mladića u masovnoj tuči
anomander rejk Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Lebac ti. To mesto je deset minuta peške od moje ulice.
Buck Naked Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Lebac ti. To mesto je deset minuta peške od moje ulice.Pa i moje.
dig_chohano Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 sace vas kara enpe sto kenjate Samo da sastruže krv dverjana sa čarobnog kalpaka.
Aće Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) detelinara šalalalala... sace vas kara enpe sto kenjate neće, detelinara je jedan klasičan kblo. Edited April 8, 2012 by garoviks
Buck Naked Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) Šaper & Krstić & friends... Buck zivi BAS blizu Majinog indexa!Pa da, dva minuta mržnje peške. Edited April 8, 2012 by Buck Naked
anomander rejk Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ne dirajte Krleta, popravio mi je nedavno kaiš :) .
Milogled Bluff Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Buck zivi BAS blizu Majinog indexa!Uuu, a ti si kao daleko
Recommended Posts