Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

najgore od svega je sto bi svaki predan, posten i nepotkupljiv inspektor, koji bi savrseno obavljao posao, umesto novaca dobijao batine i metkove, ili bombe pred kucu.

• Replies 7.8k
  • Views 629.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

А да се све ово догодило у објекту који је издат од стране Јавног Предузећа "Пословни простор - Нови Сад", сад би овде уместо овог чиче гледали девојче од 33 лета (Гордана Могић) оковано ланцима које управо завршава своју партијску и пословну каријеру :unsure:

Edited by dekki

Napadnut Nemanja Mirosavljev 04. april 2012. | 12:16 | Izvor: RTV NOVI SAD - Dok je u dvorištu ispred zgrade snimao svoju ćerkicu kako uči da vozi bicikl, srpskog olimpijca u streljaštvu, Nemanju Mirosavljeva, napao je komšija, saznaje RTV....Govoreći mu da se dere ispod njegovog prozora, najpre ga je vređao a potom i fizički nasrnuo na njega. Pribrani Mirosavljev, sve je zabeležio kamerom. Kako RTV nezvanično saznaje, brojni stanari zgrade imaju problema sa tim komšijom.

Edited by Bane5

Ima tamo na hejtu više o ovom.Nego, koji su ovi? :mellow: Broj 13 na lokalnim, neka grupa građana.http://www.youtube.com/watch?v=O0vjp_pahxE

Edited by Buck Naked

uh, taj je bio neki autonomas, neka vojvodjanska socijaldemokracka partija... tako nesto?Bio kandidat za odbornika kod mene nekoc.A sad su u gerila/kapilarnoj kanpanji sa sablonima po gradu.

Znam da poliva po Čanku, dakle, autonomni autonomaš. I da je lekar. Al ne znam da li su nekom vaistinu bliski ili urbana godzila željna lokalne privilegije.Naravno, staaaari Novi Sad se ne dovodi u pitanje:http://www.miradnagrupa.org/novisad/novi-sad-pouke-za-sutra/bljaxmiradnagrupa1.jpg

Edited by Buck Naked

samo u novom sadu...

al ste navalili da dižete pritisak sirotom emepeju :lol:u beogradu nasilnici ne nose pulover i opeglanu košulju, već bi verovatno gledali nekog zarozanog srbendu drogiranog mlakim pivom :fantom:

Edited by Gonzo

Nemoj tako, imali smo onog Dorčolca. Sporcka elegancija ^_^

jebiga, mora mali da gradi karakter. vise puta je pricao kako mrzi lokalpatriotizam. :fantom:

jos detalja:

Prvu kontrolu kluba inspektori za zaštitu od požara obavili su tek 2010. godine. Ponovili su je u januaru 2011....Tokom prve kontrole "Kontrasta", 2010, uz ostalo smo konstatovali da zaposleni nisu obučeni za zaštitu od požara, da su aparati neispravni i da nema gromobranskih instalacija, a slično je bilo i početkom 2011." kaže Boško Pilipović, načelnik novosadske Uprave za vanredne situacije.Kako navodi, oba puta su zahtevali da se nedostaci otklone, a kada to nije učinjeno, podnete su i prekršajne prijave. Prva je, međutim, odbačena zbog zastarelosti.Prema odredbama Zakona o zaštiti od požara, donetog 2009. godine, protivpožarni inspektor svojim rešenjem može da naloži zatvaranje nekog objekta "ako očigledno preti opasnost od izbijanja i širenja požara i ako se drugim protivpožarnim merama ova neposredna opasnost ne može otkloniti".
My linkinace, jutros sam u ulazu zatekla dve zene i muskarca u nekakvoj inspekciji. jedna zena je drugoj nesto govorila, i cula sam da govori kako nema necega, dva puta, a muskarac je slikao hidrant iz koga je bilo iscupano crevo. kada sam se vracala, proverila sam hidrante na prva 3 sprata, svugde je bilo iscupano crevo, a aparati za gasenje pozara su ukradeni odavno, tj nedugo nakon sto je zgrada useljena. ne verujem da je u drugim zgradama mnogo bolje. ako grad nalozi stanarima da plate instalaciju creva/aparata, bice to mrka kapa. ako grad plati i to instalira, nemam razloga da ne verujem da ce opet biti ukradeno u kratkom roku. e, i to je taj nedostatak svesti, kada krades opremu za zastitu od pazara iz zgrade pune ljudi.

Stražilovo, Fruška Gora:istoriski.jpg

A, dobro, katoličko J je ionako uveo onaj bečki špijun, Ćopo.

528127_330236987036911_172849569442321_935629_979331728_n.jpgNije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: :puke: :puke: pas mater govnarsku usta