Aće Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 najgore od svega je sto bi svaki predan, posten i nepotkupljiv inspektor, koji bi savrseno obavljao posao, umesto novaca dobijao batine i metkove, ili bombe pred kucu.
Sir Oliver Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 šta je bre ovo? ovo je vlasnik diskoteke?http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=04&dd=03&nav_category=16&nav_id=597015verovatno je u pitanju rođak/paravan pravog vlasnika, ali su uhapsili zakupce koji se vodili klub..koliko ja znam, lik sa fotke je zaista vlasnik 'restorana' Lasta, Alojz.Zato sam pitao onaj dan da li je vlasnik Laste i Kontrasta ista osoba.Kanda jeste.
dekki Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) А да се све ово догодило у објекту који је издат од стране Јавног Предузећа "Пословни простор - Нови Сад", сад би овде уместо овог чиче гледали девојче од 33 лета (Гордана Могић) оковано ланцима које управо завршава своју партијску и пословну каријеру Edited April 3, 2012 by dekki
Bane5 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) Napadnut Nemanja Mirosavljev 04. april 2012. | 12:16 | Izvor: RTV NOVI SAD - Dok je u dvorištu ispred zgrade snimao svoju ćerkicu kako uči da vozi bicikl, srpskog olimpijca u streljaštvu, Nemanju Mirosavljeva, napao je komšija, saznaje RTV....Govoreći mu da se dere ispod njegovog prozora, najpre ga je vređao a potom i fizički nasrnuo na njega. Pribrani Mirosavljev, sve je zabeležio kamerom. Kako RTV nezvanično saznaje, brojni stanari zgrade imaju problema sa tim komšijom. Edited April 4, 2012 by Bane5
Buck Naked Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) Ima tamo na hejtu više o ovom.Nego, koji su ovi? Broj 13 na lokalnim, neka grupa građana.http://www.youtube.com/watch?v=O0vjp_pahxE Edited April 4, 2012 by Buck Naked
Mp40 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 uh, taj je bio neki autonomas, neka vojvodjanska socijaldemokracka partija... tako nesto?Bio kandidat za odbornika kod mene nekoc.A sad su u gerila/kapilarnoj kanpanji sa sablonima po gradu.
Buck Naked Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) Znam da poliva po Čanku, dakle, autonomni autonomaš. I da je lekar. Al ne znam da li su nekom vaistinu bliski ili urbana godzila željna lokalne privilegije.Naravno, staaaari Novi Sad se ne dovodi u pitanje:http://www.miradnagrupa.org/novisad/novi-sad-pouke-za-sutra/bljax Edited April 4, 2012 by Buck Naked
Gonzo Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) al ste navalili da dižete pritisak sirotom emepeju :lol:u beogradu nasilnici ne nose pulover i opeglanu košulju, već bi verovatno gledali nekog zarozanog srbendu drogiranog mlakim pivom Edited April 4, 2012 by Gonzo
nbg4ever Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nemoj tako, imali smo onog Dorčolca. Sporcka elegancija ^_^
ToniAdams Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 jebiga, mora mali da gradi karakter. vise puta je pricao kako mrzi lokalpatriotizam.
rajka Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 jos detalja: Prvu kontrolu kluba inspektori za zaštitu od požara obavili su tek 2010. godine. Ponovili su je u januaru 2011....Tokom prve kontrole "Kontrasta", 2010, uz ostalo smo konstatovali da zaposleni nisu obučeni za zaštitu od požara, da su aparati neispravni i da nema gromobranskih instalacija, a slično je bilo i početkom 2011." kaže Boško Pilipović, načelnik novosadske Uprave za vanredne situacije.Kako navodi, oba puta su zahtevali da se nedostaci otklone, a kada to nije učinjeno, podnete su i prekršajne prijave. Prva je, međutim, odbačena zbog zastarelosti.Prema odredbama Zakona o zaštiti od požara, donetog 2009. godine, protivpožarni inspektor svojim rešenjem može da naloži zatvaranje nekog objekta "ako očigledno preti opasnost od izbijanja i širenja požara i ako se drugim protivpožarnim merama ova neposredna opasnost ne može otkloniti". My linkinace, jutros sam u ulazu zatekla dve zene i muskarca u nekakvoj inspekciji. jedna zena je drugoj nesto govorila, i cula sam da govori kako nema necega, dva puta, a muskarac je slikao hidrant iz koga je bilo iscupano crevo. kada sam se vracala, proverila sam hidrante na prva 3 sprata, svugde je bilo iscupano crevo, a aparati za gasenje pozara su ukradeni odavno, tj nedugo nakon sto je zgrada useljena. ne verujem da je u drugim zgradama mnogo bolje. ako grad nalozi stanarima da plate instalaciju creva/aparata, bice to mrka kapa. ako grad plati i to instalira, nemam razloga da ne verujem da ce opet biti ukradeno u kratkom roku. e, i to je taj nedostatak svesti, kada krades opremu za zastitu od pazara iz zgrade pune ljudi.
Buck Naked Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 A, dobro, katoličko J je ionako uveo onaj bečki špijun, Ćopo.
Aleksandar88 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku usta
Recommended Posts