Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

pazićemo ubuduće šta pišemo i kako se ponašamo da ti ne zasmeta nešto i voditi računa o tvojim mogućim kompleksima i frustracijama :(

Edited by korindjar

• Replies 7.8k
  • Views 629.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..

taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..
Ovo nije lose kao ideja, mozda bi i ti trebala da razmislis o otvaranju sopstvenog topika (daj mu neki mastovit naslov) pa ubuduce samo tamo da postujes kako bi te bilo lakse zaobici.

antigimnazijalizam, report, više osnova.

THIS IS GIMNAZIJAAAAA!

Je l se seća neko Čurice što je predavala predvojničku?

u aranđelovcu je isto bio rat između gimnazista i mašinaca o čemu je svedočio grafit na gimnaziji - mi nismo ljudi mi smo mašinci.edit: slovna greška

Edited by slepa živana

samo vi zakuvavajte, hocete da nas zavadite jer znate da odlazimo uskoro :P zivana, ti si nekad bila faktor mira i stabilnosti, spajala nas kod beske, a sad rusis mostove. neka te, neka

Nije valjda da sam jedini koji je išao u Karlovačku gimnaziju?

ne znam šta mi je.... ladno mi na rukama pa brljam. ono je bio pomiriteljski post.

Čemu pomirenje? Rat do istrebljenja...

gde je taj gazin zid <_<

Edited by Berger

Naravno da nisam išao, pravim neke spiskove pa vas prozivam...a ko su ostali?Imal neko iz Grujine gimnazije?

mislim da je i meri lajala na zvezde

Zena mi se nesto motala po NS i sokirana je prevozom tj. onim ulaskom samo kod vozaca napred, " niko ni nogom da cupne svi mirni k'o bubice".