Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

pazićemo ubuduće šta pišemo i kako se ponašamo da ti ne zasmeta nešto i voditi računa o tvojim mogućim kompleksima i frustracijama :(

Edited by korindjar
Posted

taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..

Posted
taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..
Ovo nije lose kao ideja, mozda bi i ti trebala da razmislis o otvaranju sopstvenog topika (daj mu neki mastovit naslov) pa ubuduce samo tamo da postujes kako bi te bilo lakse zaobici.
Posted

antigimnazijalizam, report, više osnova.

Posted

Je l se seća neko Čurice što je predavala predvojničku?

Posted (edited)

u aranđelovcu je isto bio rat između gimnazista i mašinaca o čemu je svedočio grafit na gimnaziji - mi nismo ljudi mi smo mašinci.edit: slovna greška

Edited by slepa živana
Posted

samo vi zakuvavajte, hocete da nas zavadite jer znate da odlazimo uskoro :P zivana, ti si nekad bila faktor mira i stabilnosti, spajala nas kod beske, a sad rusis mostove. neka te, neka

Posted

Nije valjda da sam jedini koji je išao u Karlovačku gimnaziju?

Posted

ne znam šta mi je.... ladno mi na rukama pa brljam. ono je bio pomiriteljski post.

Posted

Čemu pomirenje? Rat do istrebljenja...

Posted (edited)

gde je taj gazin zid <_<

Edited by Berger
Posted

Naravno da nisam išao, pravim neke spiskove pa vas prozivam...a ko su ostali?Imal neko iz Grujine gimnazije?

Posted

Zena mi se nesto motala po NS i sokirana je prevozom tj. onim ulaskom samo kod vozaca napred, " niko ni nogom da cupne svi mirni k'o bubice".