Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Je l ti Gena predavao?Čudi me kako je taj retard onda toliko motivisao buraza i toliko mu znanja iz fizike preneo ako je ostalima ogadio svoj predmet?
Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
  • Replies 7.8k
  • Views 629.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?

E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?
Naravno... Da se matori perverti mogu diviti mladim nafrakanim frajlicama... A kod vas u turskom delu Srbije?

Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.

Edited by henrik larsson

Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.
Pa to je baš lepo... :)

Laže larsson, to možda ovi iz kruga dvojke. Mi na nbgd smo otuđeni.

Ali zato imate Savu i splavove, za razliku od nas poturčenih :(Btw, dosta ovih sumornih tema, gde je Berger da unese malo duha i živine? Ne može se stalno mračiti, nije zdravo.

Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje :lol:
Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje :lol:
Nisi ti mene dobro razumeo. Zabole me i za Genu i za Jovinu i za decu koja je pohadjaju. Samo mi bilo smesno tvoje hvaljenje retarda :lol:E, jese seca neko izraza "a nonoli"?

E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.

Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :P
prva generacija, a? svaka cast!
E, jese seca neko izraza "a nonoli"?
a nije nodali? :unsure:

A ne i nolitatatalk

E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.
jovina. bilo je razmena horova još kada sam ja išao

povraća mi se od vas gimnazijalaca...i uvek je..