Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Je l ti Gena predavao?Čudi me kako je taj retard onda toliko motivisao buraza i toliko mu znanja iz fizike preneo ako je ostalima ogadio svoj predmet?
Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
Posted

E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?

Posted
E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?
Naravno... Da se matori perverti mogu diviti mladim nafrakanim frajlicama... A kod vas u turskom delu Srbije?
Posted (edited)

Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.

Edited by henrik larsson
Posted
Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.
Pa to je baš lepo... :)
Posted

Laže larsson, to možda ovi iz kruga dvojke. Mi na nbgd smo otuđeni.

Posted

Ali zato imate Savu i splavove, za razliku od nas poturčenih :(Btw, dosta ovih sumornih tema, gde je Berger da unese malo duha i živine? Ne može se stalno mračiti, nije zdravo.

Posted
Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje :lol:
Posted
Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje :lol:
Nisi ti mene dobro razumeo. Zabole me i za Genu i za Jovinu i za decu koja je pohadjaju. Samo mi bilo smesno tvoje hvaljenje retarda :lol:E, jese seca neko izraza "a nonoli"?
Posted

E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.

Posted
Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :P
prva generacija, a? svaka cast!
Posted
E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.
jovina. bilo je razmena horova još kada sam ja išao
Posted

povraća mi se od vas gimnazijalaca...i uvek je..