October 19, 201113 yr Je l ti Gena predavao?Čudi me kako je taj retard onda toliko motivisao buraza i toliko mu znanja iz fizike preneo ako je ostalima ogadio svoj predmet?Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
October 19, 201113 yr E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?Naravno... Da se matori perverti mogu diviti mladim nafrakanim frajlicama... A kod vas u turskom delu Srbije?
October 19, 201113 yr Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice. Edited October 19, 201113 yr by henrik larsson
October 19, 201113 yr Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.Pa to je baš lepo... :)
October 19, 201113 yr Ali zato imate Savu i splavove, za razliku od nas poturčenih :(Btw, dosta ovih sumornih tema, gde je Berger da unese malo duha i živine? Ne može se stalno mračiti, nije zdravo.
October 19, 201113 yr Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje
October 19, 201113 yr Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje Nisi ti mene dobro razumeo. Zabole me i za Genu i za Jovinu i za decu koja je pohadjaju. Samo mi bilo smesno tvoje hvaljenje retarda :lol:E, jese seca neko izraza "a nonoli"?
October 19, 201113 yr E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.
October 20, 201113 yr E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.jovina. bilo je razmena horova još kada sam ja išao