sailorman Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Je l ti Gena predavao?Čudi me kako je taj retard onda toliko motivisao buraza i toliko mu znanja iz fizike preneo ako je ostalima ogadio svoj predmet?Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!
dig_chohano Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?
radisa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 E, jel se i u NS meću fotke maturanata u izloge?Naravno... Da se matori perverti mogu diviti mladim nafrakanim frajlicama... A kod vas u turskom delu Srbije?
henrik larsson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice. Edited October 19, 2011 by henrik larsson
radisa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nama zalede face u karbonitu i okače nas u izlogu lokalne burekdžinice.Pa to je baš lepo... :)
dig_chohano Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Laže larsson, to možda ovi iz kruga dvojke. Mi na nbgd smo otuđeni.
henrik larsson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ali zato imate Savu i splavove, za razliku od nas poturčenih :(Btw, dosta ovih sumornih tema, gde je Berger da unese malo duha i živine? Ne može se stalno mračiti, nije zdravo.
maheem Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Aha. Kapiram da sam iz oblasti fizike vise naucila do sedmog osnovne nego tokom gimnazije. Tvoj buraz je sigurno vunderkind!Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje
sailorman Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Pokreni akciju "Izbacimo Genu" iz Jove. Nemoj biti na kraj srca, spasi decu, omogući im kvalitetno obrazovanje Nisi ti mene dobro razumeo. Zabole me i za Genu i za Jovinu i za decu koja je pohadjaju. Samo mi bilo smesno tvoje hvaljenje retarda :lol:E, jese seca neko izraza "a nonoli"?
Joe D Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.
rajka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :Pprva generacija, a? svaka cast!
Aće Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 E, jese seca neko izraza "a nonoli"?a nije nodali?
korindjar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 E a koja je od tih gimnazija prijateljska sa onom mojom iz Jagodine? Znam da nam svake godine za dan skole dolazila grupa garija i garkinja u posetu. Mislim da je to ona pored riblje pijace.jovina. bilo je razmena horova još kada sam ja išao
Recommended Posts