Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom.
Hvala!
  • Replies 7.8k
  • Views 629.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

ako te zanima, ima na cosku dositejeve i kisacke jos od prosle godine dve parole. mislim, ako vrsljas i van centra. sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... :mellow:

sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... :mellow:
sram te bilo!stidi se! :o

Zato što si peder.

Ja sam mislio da je Mrco ocistio NS od fasisticke gamadi

Povodom toga: otkazan Unison + Niyazov cert koji je trebalo da bude sutra uveče, čisto informacije radi.

Mi smo mislili da dodjemo u Zrenjanin, ali nazalost ja nisam tako u mogucnosti

Zrenjanin ostaje.

šta ima u Zrenjaninu i kad?

šta ima u Zrenjaninu i kad?
Larson svira, bogte!Antifa festival ZAF.Kulturni centar Zrenjanina, petak, 30. septembar.Lajn ap:Unison (BG) Brivido (Rijeka)Pasi (Rijeka)Neke Face (Zrenjanin)Dishumanity (Kragujevac)ufur 150 kintidosli bi Mileram i ja, i valjda jos jedna forumkinja, ali nemamo kola i nema ko da nas vozi sad.gif

Edited by Marko M. Dabovic

kurca moga. imo bi kola, išo bi i vozio bi, ali nemam vreme... moram da budem u NS i BG u petak.mislim kiselo, znam

Edited by banatjanin

bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h sad.gif

bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h sad.gif
a larson ima štek piva koje je rad poneti na put
sad.gif