sailorman Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom.Hvala!
Aće Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ako te zanima, ima na cosku dositejeve i kisacke jos od prosle godine dve parole. mislim, ako vrsljas i van centra. sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju...
ivy Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... sram te bilo!stidi se! :o
Milogled Bluff Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja sam mislio da je Mrco ocistio NS od fasisticke gamadi
henrik larsson Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Povodom toga: otkazan Unison + Niyazov cert koji je trebalo da bude sutra uveče, čisto informacije radi.
Milogled Bluff Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mi smo mislili da dodjemo u Zrenjanin, ali nazalost ja nisam tako u mogucnosti
Аврам Гојић Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) šta ima u Zrenjaninu i kad?Larson svira, bogte!Antifa festival ZAF.Kulturni centar Zrenjanina, petak, 30. septembar.Lajn ap:Unison (BG) Brivido (Rijeka)Pasi (Rijeka)Neke Face (Zrenjanin)Dishumanity (Kragujevac)ufur 150 kintidosli bi Mileram i ja, i valjda jos jedna forumkinja, ali nemamo kola i nema ko da nas vozi Edited September 29, 2011 by Marko M. Dabovic
banatjanin Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) kurca moga. imo bi kola, išo bi i vozio bi, ali nemam vreme... moram da budem u NS i BG u petak.mislim kiselo, znam Edited September 29, 2011 by banatjanin
Аврам Гојић Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h
assück Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h a larson ima štek piva koje je rad poneti na put
Recommended Posts