Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom.
Hvala!
Posted

ako te zanima, ima na cosku dositejeve i kisacke jos od prosle godine dve parole. mislim, ako vrsljas i van centra. sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... :mellow:

Posted
sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... :mellow:
sram te bilo!stidi se! :o
Posted

Ja sam mislio da je Mrco ocistio NS od fasisticke gamadi

Posted

Povodom toga: otkazan Unison + Niyazov cert koji je trebalo da bude sutra uveče, čisto informacije radi.

Posted

Mi smo mislili da dodjemo u Zrenjanin, ali nazalost ja nisam tako u mogucnosti

Posted (edited)
šta ima u Zrenjaninu i kad?
Larson svira, bogte!Antifa festival ZAF.Kulturni centar Zrenjanina, petak, 30. septembar.Lajn ap:Unison (BG) Brivido (Rijeka)Pasi (Rijeka)Neke Face (Zrenjanin)Dishumanity (Kragujevac)ufur 150 kintidosli bi Mileram i ja, i valjda jos jedna forumkinja, ali nemamo kola i nema ko da nas vozi sad.gif Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

kurca moga. imo bi kola, išo bi i vozio bi, ali nemam vreme... moram da budem u NS i BG u petak.mislim kiselo, znam

Edited by banatjanin
Posted

bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h sad.gif

Posted
bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h sad.gif
a larson ima štek piva koje je rad poneti na put