September 28, 201113 yr a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom.Hvala!
September 28, 201113 yr ako te zanima, ima na cosku dositejeve i kisacke jos od prosle godine dve parole. mislim, ako vrsljas i van centra. sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju...
September 28, 201113 yr sad ne bih da objasnjavam zasto ja nisam nista preduzeo po tom pitanju... sram te bilo!stidi se! :o
September 29, 201113 yr Povodom toga: otkazan Unison + Niyazov cert koji je trebalo da bude sutra uveče, čisto informacije radi.
September 29, 201113 yr Mi smo mislili da dodjemo u Zrenjanin, ali nazalost ja nisam tako u mogucnosti
September 29, 201113 yr šta ima u Zrenjaninu i kad?Larson svira, bogte!Antifa festival ZAF.Kulturni centar Zrenjanina, petak, 30. septembar.Lajn ap:Unison (BG) Brivido (Rijeka)Pasi (Rijeka)Neke Face (Zrenjanin)Dishumanity (Kragujevac)ufur 150 kintidosli bi Mileram i ja, i valjda jos jedna forumkinja, ali nemamo kola i nema ko da nas vozi Edited September 29, 201113 yr by Marko M. Dabovic
September 29, 201113 yr kurca moga. imo bi kola, išo bi i vozio bi, ali nemam vreme... moram da budem u NS i BG u petak.mislim kiselo, znam Edited September 29, 201113 yr by banatjanin
September 29, 201113 yr bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h
September 29, 201113 yr bez brige, patetisaćemo neko vreme na forumu, pa ako se neko smiluje - super, a ako ne, ostaje nam da se napijemo u beogradskom parkiću, uz mlako pivo koje smo kupili do 22h a larson ima štek piva koje je rad poneti na put