adam Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 turio na gay pride al moze i ovde, da vas ne zapostavimo...http://www.youtube.com/watch?v=okwSQhbWLGY&feature=player_embedded
adam Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dobri stari ludak, čaršija veli DB-ovac.pa negde sam i procenio da je u pitanju lokalni pacijent. a tek komentari...
Gonzo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sunce ti jebem, koliko je to prsnuće. samo ne kontam kako je s kemtrejlova i neobeleženih aviona došao do gej parade.. u svakom slučaju čovek zaslužuje brzu hospitalizaciju, ako ništa pred skupštinom 2.oktobra.
Aće Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :D
hattori Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :Dpih, zamalo!ja bio ubedjen da je neki vojni penzos!
Gonzo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) ne znam šta je, al video mi proizvodi iste emocije ko emepeju spot o noletu. pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.e da taj tzv. ekološki pokret je neko samostalno udruženje građana, ili nedajbobe ovog ludaka dotira i gradski budžet? Edited September 26, 2011 by Gonzo
hattori Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.pa vidis da oce.truju ga americki zlikovci iz avijona.
Gonzo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ali kako je on ispizdeo što vrhovni komadant ne zatvori vazdušni prostor i ne obara letelice.
hattori Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ko ne bi?!lako je tebi tamo, s one strane gvozdene zavese.
Buck Naked Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 (edited) Awwww bljakhttp://sr.wikipedia.org/wiki/Новосадски_трамвај(Novosadski tramvaj at wiki) Edited September 27, 2011 by Buck Naked
sailorman Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 U Mileticevoj (pesacki deo) grafiti "smrt pederima" i "stop paradi". Ako neko ima autolak pri ruci i vremena, bilo bi lepo da se to preuredi. Ako nema dobrovoljaca, jel zna neko gde ima da se kupi autolak u centru?
Aće Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) imam ja autolak, al nemam vremena.a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom. Edited September 28, 2011 by garoviks
Recommended Posts