September 26, 201113 yr turio na gay pride al moze i ovde, da vas ne zapostavimo...http://www.youtube.com/watch?v=okwSQhbWLGY&feature=player_embedded
September 26, 201113 yr Dobri stari ludak, čaršija veli DB-ovac.pa negde sam i procenio da je u pitanju lokalni pacijent. a tek komentari...
September 26, 201113 yr sunce ti jebem, koliko je to prsnuće. samo ne kontam kako je s kemtrejlova i neobeleženih aviona došao do gej parade.. u svakom slučaju čovek zaslužuje brzu hospitalizaciju, ako ništa pred skupštinom 2.oktobra.
September 26, 201113 yr Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :D
September 26, 201113 yr Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :Dpih, zamalo!ja bio ubedjen da je neki vojni penzos!
September 26, 201113 yr ne znam šta je, al video mi proizvodi iste emocije ko emepeju spot o noletu. pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.e da taj tzv. ekološki pokret je neko samostalno udruženje građana, ili nedajbobe ovog ludaka dotira i gradski budžet? Edited September 26, 201113 yr by Gonzo
September 26, 201113 yr pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.pa vidis da oce.truju ga americki zlikovci iz avijona.
September 26, 201113 yr ali kako je on ispizdeo što vrhovni komadant ne zatvori vazdušni prostor i ne obara letelice.
September 27, 201113 yr Awwww bljakhttp://sr.wikipedia.org/wiki/Новосадски_трамвај(Novosadski tramvaj at wiki) Edited September 27, 201113 yr by Buck Naked
September 28, 201113 yr U Mileticevoj (pesacki deo) grafiti "smrt pederima" i "stop paradi". Ako neko ima autolak pri ruci i vremena, bilo bi lepo da se to preuredi. Ako nema dobrovoljaca, jel zna neko gde ima da se kupi autolak u centru?
September 28, 201113 yr imam ja autolak, al nemam vremena.a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom. Edited September 28, 201113 yr by garoviks