Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Dobri stari ludak, čaršija veli DB-ovac.
pa negde sam i procenio da je u pitanju lokalni pacijent. a tek komentari...
Posted

sunce ti jebem, koliko je to prsnuće. samo ne kontam kako je s kemtrejlova i neobeleženih aviona došao do gej parade.. u svakom slučaju čovek zaslužuje brzu hospitalizaciju, ako ništa pred skupštinom 2.oktobra.

Posted

Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :D

Posted
Svi koji su odlazili u stari veliki SDK u ulici Modene secaju ga se. Bio je portir, i nosio pistolj :D
pih, zamalo!ja bio ubedjen da je neki vojni penzos!
Posted (edited)

ne znam šta je, al video mi proizvodi iste emocije ko emepeju spot o noletu. pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.e da taj tzv. ekološki pokret je neko samostalno udruženje građana, ili nedajbobe ovog ludaka dotira i gradski budžet?

Edited by Gonzo
Posted
pa krv ti krvavu, koliko ih ima i oće li već jednom na taj tretman ilovačom.
pa vidis da oce.truju ga americki zlikovci iz avijona.
Posted

ali kako je on ispizdeo što vrhovni komadant ne zatvori vazdušni prostor i ne obara letelice. :lol:

Posted

ko ne bi?!lako je tebi tamo, s one strane gvozdene zavese.

Posted (edited)

Awwww bljakhttp://sr.wikipedia.org/wiki/Новосадски_трамвај(Novosadski tramvaj at wiki)

Edited by Buck Naked
Posted

U Mileticevoj (pesacki deo) grafiti "smrt pederima" i "stop paradi". Ako neko ima autolak pri ruci i vremena, bilo bi lepo da se to preuredi. Ako nema dobrovoljaca, jel zna neko gde ima da se kupi autolak u centru?

Posted (edited)

imam ja autolak, al nemam vremena.a farbara ima na trgu republike, kod riblje pijace na neparnoj strani, blizu coska sa sumadijskom.

Edited by garoviks