Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

aj sad malo prave male umetnosti.... pogledala sam The Call of Cthulhu za koj sam tek pre neki dan sasvim slucajno saznala..... misila sam da je Guy Maddin jedini ostao koj se bavi ovom idejom... daklem, film je super sladak crno-beli nemi filmcich sa primesama nemackog expresijonizma.. drugim recim, koj voli Kabinet Dr Kaligarija - ovo nek gleda!

+ vidim neki nas [?] konpozitor je radijo na sauntreku... kako/ko god, muzika je takodze za pohvalu good2.gif 

Posted

Hippie, jesi iščitala Lovercraftove knjige? Znam da je čovek bio rasista, ali to ne menja kvalitet njegovih dela, nekako me ekranizacije Cthulhu mitologije do sada nisu dojmile... mada, ima jedan kratkometražni film baziran na njoj koji može da prodje, ali sad ne mogu da se setim imena ...

Posted

ne bacajte pare na nasledjeno zlo ili heredity

teska glupost. boze na sta bacise pare...

Posted

Nije bas totalno njesra, ali da, moralo je bolje... 

Dobra, dosta jeziva atmosfera u prvom delu filma, ali kako se rasplet odmotava i ide ka kraju postaje sve losije, da bi se zavrsilo u maniru niskobudzetnog tres horora.

Posted

ne znam da li je zbog prethodno popijenog viskija ili zbog pijuckanja istog tokom projekcije...ja koja sam zekavac za horor sam pocela da se smejem...mislim inace se pod uticajem alkohola smejem ali ono je bilo pa jebote izivljavanje.  predugacki kadrovi, pa opet, opet, pa sve cekas nesto...muzika izdominirala prvi deo, posle collete (u smehotresnom smislu). jedina je creepy kcer ali kad je otisla na zurku ni ona me vise nije privlacila. al kraj ....

Posted

Oke je a quiet place ako niste smarač nitpickerski :fantom:

Posted

sinoch pogledala I Remember You... uau, ovo je puno kilsea al ipak uspeva da drzi tenziju..... toliko da me bilo stra kad sam otisla da spavam da che neko s ledza da mi pomeri kosu :ph34r:

Posted

Gledo  tiho mesto i the endless, prvi dosadnjikav i tupav a drugi ne bih komentarisao, nije ni hororast

Posted
5 hours ago, Duci Simonovic said:

Gledo  tiho mesto i the endless, prvi dosadnjikav i tupav a drugi ne bih komentarisao, nije ni hororast

Znam da nije horor, ali jel' valja šta kao film? Vidim da je dobio solidne recenzije, a i ideja nije previše izlizana...

Posted

Meni se nije svideo, ne bih ga preporucio al da moram da ti ga prodam rekao bih odlican za pred spavanje.