Hippie Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 aj sad malo prave male umetnosti.... pogledala sam The Call of Cthulhu za koj sam tek pre neki dan sasvim slucajno saznala..... misila sam da je Guy Maddin jedini ostao koj se bavi ovom idejom... daklem, film je super sladak crno-beli nemi filmcich sa primesama nemackog expresijonizma.. drugim recim, koj voli Kabinet Dr Kaligarija - ovo nek gleda! + vidim neki nas [?] konpozitor je radijo na sauntreku... kako/ko god, muzika je takodze za pohvalu
Jeremija Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Hippie, jesi iščitala Lovercraftove knjige? Znam da je čovek bio rasista, ali to ne menja kvalitet njegovih dela, nekako me ekranizacije Cthulhu mitologije do sada nisu dojmile... mada, ima jedan kratkometražni film baziran na njoj koji može da prodje, ali sad ne mogu da se setim imena ...
Jeremija Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Setio sam se - https://www.imdb.com/title/tt1295053/
mustang Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 ne bacajte pare na nasledjeno zlo ili heredity teska glupost. boze na sta bacise pare...
FPLS Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Nije bas totalno njesra, ali da, moralo je bolje... Dobra, dosta jeziva atmosfera u prvom delu filma, ali kako se rasplet odmotava i ide ka kraju postaje sve losije, da bi se zavrsilo u maniru niskobudzetnog tres horora.
mustang Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 ne znam da li je zbog prethodno popijenog viskija ili zbog pijuckanja istog tokom projekcije...ja koja sam zekavac za horor sam pocela da se smejem...mislim inace se pod uticajem alkohola smejem ali ono je bilo pa jebote izivljavanje. predugacki kadrovi, pa opet, opet, pa sve cekas nesto...muzika izdominirala prvi deo, posle collete (u smehotresnom smislu). jedina je creepy kcer ali kad je otisla na zurku ni ona me vise nije privlacila. al kraj ....
Jeremija Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 (edited) https://www.imdb.com/title/tt5106390/ Odgledao pred spavanje, iznenadjujuće dobar. Edited June 29, 2018 by Jeremija
Jeremija Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Stiglo noćas na HBO GO, evo ti link ako ga imaš - https://hbogo.rs/movies/twenty-twenty-four
Pokojni Ruxin Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Oke je a quiet place ako niste smarač nitpickerski
Hippie Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 sinoch pogledala I Remember You... uau, ovo je puno kilsea al ipak uspeva da drzi tenziju..... toliko da me bilo stra kad sam otisla da spavam da che neko s ledza da mi pomeri kosu
Duci Simonovic Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Gledo tiho mesto i the endless, prvi dosadnjikav i tupav a drugi ne bih komentarisao, nije ni hororast
Jeremija Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 5 hours ago, Duci Simonovic said: Gledo tiho mesto i the endless, prvi dosadnjikav i tupav a drugi ne bih komentarisao, nije ni hororast Znam da nije horor, ali jel' valja šta kao film? Vidim da je dobio solidne recenzije, a i ideja nije previše izlizana...
Duci Simonovic Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Meni se nije svideo, ne bih ga preporucio al da moram da ti ga prodam rekao bih odlican za pred spavanje.
Recommended Posts