Hippie Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 (edited) 2 hours ago, Jeremija said: Nisam gledao film sad me vise nije sramota -- misila sam da sam jedina...... sto se tice Kingovih adaptacija, kao mladza obozavala sam Firestarter [bas juce mu je bila godisnjica] kasnije Bekstvo iz Šošenka..... i naravno, obisla lokaciju gde je film snimljen cim mi se ukazala prilika Edited May 13, 2018 by Hippie
Nikodije Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 100 bloody acres https://www.imdb.com/title/tt2290065/?ref_=fn_al_tt_1 debilana™, ali zabavna i krvava
Weenie Pooh Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 On 4.5.2018. at 22:02, Molder said: Triangle isto odličan. Zašto ne prave više takve filmove? I meni se baš svideo (danas pogledao) iako je kraj uglavnom mogao da se nasluti dosta rano. Kažu da je loše primljen jer nije stvarno horor nego trippy psiho drama. (+ australijsko-britanska produkcija, ko zna gde se i koliko to reklamiralo.) Valjda ljudima smeta false advertising. Ako na posteru vide plavokosu devojku bujnih grudi sa sekirom u rukama onda očekuju da krv teče potocima, a ne 90 minuta identitetske krize i mrtvih galebova.
Hippie Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 tek sad sam pogledala Train to Busan.. stvarno je odlican, s obzirom da sam mlogo vechi ljubitelj vanpira nego zonbija valjda mi uvek treba neko extra da pohvali zonbi film da bih to gledala
Nikodije Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 sto se vanpira tice, ja nisam neki fan, al nedavno sam gledao only lovers left alive i odusevio se. znam da ne otkrivam toplu vodu, al ko nije gledao - obavezno. po meni najbolji i najoriginalniji vanpirski fim. nije horor, al nema veze
I*m with the pilots Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Meni je super "Byzantium" (Neil Jordan, 2012), malo drukčiji koncept vampira, protkan feminizmom i bez romantizovanja ideje besmrtnosti. I neodoljiva Džema Arterton
ToniAdams Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 4 hours ago, Nikodije said: sto se vanpira tice, ja nisam neki fan, al nedavno sam gledao only lovers left alive i odusevio se. znam da ne otkrivam toplu vodu, al ko nije gledao - obavezno. po meni najbolji i najoriginalniji vanpirski fim. nije horor, al nema veze jest najbolji al posle djece vanpira iz svecke
raindelay999 Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Od drugacijih vampirskih super su mi: The Wisdom of Crocodiles, Cronos, Near dark, Shadow of the vampire...
ToniAdams Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 near dark meni mozda najmiliji, iako sigurno nije najbolsi
Hippie Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 4 hours ago, ToniAdams said: jest najbolji al posle djece vanpira iz svecke o da.... verovatno moj najomiljetiji vanpirski film ikada
Jeremija Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Na šta je spala Carrie-Ann Moss, sporedne uloge u jeftinim hororima - https://www.imdb.com/title/tt4030600/ Mnogo glupav film, kao da su ga deca pravila (za decu), bukvalno nema nikakvih redeeming qualities...
Fakundo Sava Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Keri En Mos 2 hit wonder,meni je više zapala za oko Fej Danavej u tom filmu,mislim na imdb ,nisam gledao film
ToniAdams Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 kad ste kod keri enmos, jel gledo neko fido? najači zonbi film
Hippie Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 najbolji zonbi film/adaptacija koju sam vidla poslednjih godina je The Girl with All the Gifts.... ne secham se da je neko pominjao ovaj film ovdi.... nekako mi nikad nije zanimljiva ideja zonbija sve dok im neko nije podarijo misli, emocije...
Recommended Posts