Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Jeremija said:

Nisam gledao film

sad me vise nije sramota -- misila sam da sam jedina...... sto se tice Kingovih adaptacija, kao mladza obozavala sam Firestarter [bas juce mu je bila godisnjica]

10-Stephen-King-and-Drew-Barrymore.jpg

kasnije Bekstvo iz Šošenka..... i naravno, obisla lokaciju gde je film snimljen cim mi se ukazala prilika

Edited by Hippie
Posted
On 4.5.2018. at 22:02, Molder said:

Triangle isto odličan. Zašto ne prave više takve filmove? :sad:

I meni se baš svideo (danas pogledao) iako je kraj uglavnom mogao da se nasluti dosta rano. Kažu da je loše primljen jer nije stvarno horor nego trippy psiho drama. (+ australijsko-britanska produkcija, ko zna gde se i koliko to reklamiralo.)

Valjda ljudima smeta false advertising. Ako na posteru vide plavokosu devojku bujnih grudi sa sekirom u rukama onda očekuju da krv teče potocima, a ne 90 minuta identitetske krize i mrtvih galebova.

Posted

tek sad sam pogledala Train to Busan.. stvarno je odlican, s obzirom da sam mlogo vechi ljubitelj vanpira nego zonbija good3.gif valjda mi uvek treba neko extra da pohvali zonbi film da bih to gledala

Posted

sto se vanpira tice, ja nisam neki fan, al nedavno sam gledao only lovers left alive

i odusevio se. znam da ne otkrivam toplu vodu, al ko nije gledao - obavezno. po meni najbolji i najoriginalniji vanpirski fim. nije horor, al nema veze

Posted

Meni je super "Byzantium" (Neil Jordan, 2012), malo drukčiji koncept vampira, protkan feminizmom i bez romantizovanja ideje besmrtnosti. I neodoljiva Džema Arterton

Posted

Im with Im with the pilots

Posted
4 hours ago, Nikodije said:

sto se vanpira tice, ja nisam neki fan, al nedavno sam gledao only lovers left alive

i odusevio se. znam da ne otkrivam toplu vodu, al ko nije gledao - obavezno. po meni najbolji i najoriginalniji vanpirski fim. nije horor, al nema veze

jest najbolji al posle djece vanpira iz svecke

Posted

Od drugacijih vampirskih super su mi: The Wisdom of Crocodiles, Cronos, Near dark, Shadow of the vampire...

Posted

near dark meni mozda najmiliji, iako sigurno nije najbolsi

Posted
4 hours ago, ToniAdams said:

jest najbolji al posle djece vanpira iz svecke

o da.... verovatno moj najomiljetiji vanpirski film ikada

Posted

Na šta je spala Carrie-Ann Moss, sporedne uloge u jeftinim hororima - https://www.imdb.com/title/tt4030600/

Mnogo glupav film, kao da su ga deca pravila (za decu), bukvalno nema nikakvih redeeming qualities...

Posted

Keri En Mos 2 hit wonder,meni je više zapala za oko Fej Danavej u tom filmu,mislim na imdb ,nisam gledao film  

Posted

kad ste kod keri enmos, jel gledo neko fido?

najači zonbi film :fantom:

Posted

najbolji zonbi film/adaptacija koju sam vidla poslednjih godina je The Girl with All the Gifts.... ne secham se da je neko pominjao ovaj film ovdi.... nekako mi nikad nije zanimljiva ideja zonbija sve dok im neko nije podarijo misli, emocije...