Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Reaktor said:

Tjah™

Posted

jel gledo neko die wand?

nema karakondzula, vise je kao neki uzasan san, pa mi je pravo na momente jezif

Posted

dolazi vam tzv horor a quite place...kad slepi elijen se uhvati za gelender hhahahaa

treba izbegavati gledati rl muz/zena filmove 

Posted
On 3/28/2018 at 23:34, Reaktor said:

The Ritual (2017)

Veoma lepo snimljeno sranje od filma.

nije lose. simpaticna mesavina vestice iz blera, predatora i kojecega drugog. 0 bodova za originalnost, ali jeste zabavan.

Posted

...a po nekoj osnovnoj ideji, najvise je pozajmljeno™ od babadooka

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

nije lose. simpaticna mesavina vestice iz blera, predatora i kojecega drugog. 0 bodova za originalnost, ali jeste zabavan.

Pazite se ovakvih preporuka, mogu vam upropastiti veče  :fantom:

Posted

Zabavan u smislu zabave koju pruzaju horor filmovi, razume se, a ne univerzalno zabavan. Meni su horori u proseku daleko zabavniji nego bilo koji drugi zanr

Posted

The Endless...... iliti, sve sto se zeleli da pitate o Resolution a niste imali koga.... e bas sam ocekivala nesto [mlogo] bolje... daklem, ljubiteljima Resolution; [ne] ocekujte puno/.. ljubiteljima Spring-a; slobodno preskocite ovo

i mojne neko da se slucajno po forumu drao jer one druge Endless volem vrlo beskrajno

Posted

A Quiet Place je super, izuzetno napet sve vreme. Kraj je malo tres, al moze da prodje. 

Film bas za bioskop, hitajte ko voli

Posted

A Quiet Place..... zadremala sam negde na pola al sam uspela da ne zaspim... daklem.... dobar? JC_thinking.gif 

boredom.gif 

Posted
On 4/14/2018 at 15:24, FPLS said:

A Quiet Place je super, izuzetno napet sve vreme. Kraj je malo tres, al moze da prodje. 

Film bas za bioskop, hitajte ko voli

pohitao juce, sve je to kul, ali ne mogu da se ne zapitam koliko ce jos da traje silovanje aliena u razlicitim oblicima.

s druge strane,

darling  https://www.imdb.com/title/tt4126394/?ref_=fn_al_tt_2

samo za prave sladokusce   :dry: