Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Napravi double feature sa norveškim naboerom, to bih ja uradio da mi je ova pamet. On i onako traje tipa sat vremena, a baš ćeš dobro izjebat mozak.
kobni zelaya Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Taj Naboer sam razmišljao da pogledam, zbog plakata, pre svega. U međuvremenu - Đavo-žena. Edited November 5, 2014 by kobni zelaya
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ne znam sta da ti kazem, u svakom slucaju traje dovoljno kratko da vredi rizika. I franka takodje da gledas! (Moja misija da ubedim nekog na forumu da gleda franka je bitnija od bilo kog topica ili oftopika goddanmnit) Daleko od toga da cenim da ce ti se sigurno svideti bilo jedan bilo drugi, ali bitno je da se gleda. :)
kobni zelaya Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ako je ovaj Frank u pitanju, kupio sam ga, samo čekam titl.
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jeste, taj. Nisam znao da nema titl. Dakle džaba sam se potresao što prođe ovoliko vremena a niko ga ne spominje, to objašnjava. Ali ako ga nisu do sad preveli male su šanse i da hoće. :( Ima par nedelja kako je izašao bluray.
Have_Fun Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 E, a kazes ovaj Next door isto nekaki mindfuck a?Dosta mi je za veceras, ali cu mozda chekirati do kraja nedelje ako valja
kobni zelaya Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) et Ruxin Sačekaću još malo, nije frka, hard je i onako krcat filmovima, a nedostižnom brzinom se pojavljuju i novi. Edited November 5, 2014 by kobni zelaya
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) @have fun Nema apsolutno nikakve veze sa trouglom, da to ne pomisliš, ali mindfuck definitivno jeste. Težak. Rekao bih i dosta dobar film, ali nije baš zahvalno preporučivati ovakve stvari. Edited November 5, 2014 by Ruxin
Have_Fun Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ne ne, ne mora da ima dodirnih tacaka sa trouglomsamo pitam da li je mindfuck, to volEmdefinitivno cu pogledatity na predlogu
Time Crisis Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 ^^Još jedan iz te kategorije, ako već nije pominjan: The Signal (2014)
zakintos Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Taj Naboer sam razmišljao da pogledam, zbog plakata, pre svega. U međuvremenu - Đavo-žena. Kadijević je u njegovom "Svetom Mestu" ubacio lik babe(na početku Mira Banjac ispred one kolibe) inspirisan upravo ženom-đavolom iz Onibabe, jer je bio očaran tim likom... Jeste, taj. Nisam znao da nema titl. Dakle džaba sam se potresao što prođe ovoliko vremena a niko ga ne spominje, to objašnjava. Ali ako ga nisu do sad preveli male su šanse i da hoće. :( Ima par nedelja kako je izašao bluray. Ukradi od sebe malo vremena i prevedi ga sam... Da možemo i mi da uživamo u tom filmu, kad ga već toliko 'fališ :) Edited November 6, 2014 by zakintos
copkillah Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Jeste, taj. Nisam znao da nema titl. Dakle džaba sam se potresao što prođe ovoliko vremena a niko ga ne spominje, to objašnjava. Ali ako ga nisu do sad preveli male su šanse i da hoće. :( Ima par nedelja kako je izašao bluray. Sad vidim da je to onaj lik sa tv-a iz Filtha!
I*m with the pilots Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 "Naboer" je i meni bio bas fini horor, secam se da me je ispreskakao i da mi je kraj bio od onih neocekivanih. (Mozda je kraj bio tad neocekivan jer do tog momenta nisam gledala mnogo onih koji imaju obrt na tu foru, sada vec maltene nista ne moze da me iznenadi) I franka takodje da gledas! (Moja misija da ubedim nekog na forumu da gleda franka je bitnija od bilo kog topica ili oftopika goddanmnit) This is your most likeable song ever? People will love it! Smesan mi je onaj pocetak kada glavni lik pokusava da napise pesmu...ladies with babies, that's the way it goes ili tako nesto :DSvideo mi se iako mi je maltene depresivan, i pored svog tog (vecim delom crnog) humora.
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Ukradi od sebe malo vremena i prevedi ga sam... Da možemo i mi da uživamo u tom filmu, kad ga već toliko 'fališ :) Nema šanse. Pokušao sam jednom, oduzima mnogo više vremena nego što bi čovek očekivao. Nije prevodilačka igra za mene, ostavijam iskusnijima. Imamo, doduše, jednog forumaša tamo na titlovima koji radi super prevode, videću da ga potkupim nekako ako je i dalje aktivan. Sad vidim da je to onaj lik sa tv-a iz Filtha! A daaaj, skroz sam na to zaboravio. Taj pravi frank sidebottom je inspiracija za film (očigledno), ali mislim da u suštini sa filmskim frankom deli samo ime i glavu. This is your most likeable song ever? People will love it! Smesan mi je onaj pocetak kada glavni lik pokusava da napise pesmu...ladies with babies, that's the way it goes ili tako nesto :D Svideo mi se iako mi je maltene depresivan, i pored svog tog (vecim delom crnog) humora. Eto viš, neko ipak gledao pa još postovao o njemu na adekvatnijem topicu od mene! :o A ja mislio to nam rezervni topic za drajv pa nisam zalazio. Pa ono, bittersweet, just the way I like em. Jeste dosta crnji no što bi čovek na prvu loptu pomislio, to definitivno. Edited November 6, 2014 by Ruxin
Recommended Posts