Hippie Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 taj citat dolazi od Sandre Boynton, Ajante.... nemas se tu sta pitati. tu je iz vrlo personalnih strasti.... i da me na 1 veseo duh uvek potseti
Turnbull Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Pih, bolje probaj američki Let the Right One In.
Ryan Franco Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Probaću. Meni je recimo američki Ring u rangu sa japanskim. Isto važi i za Mutne vode, mada tu Dženifer dosta doprinosi.
Ajant23 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 taj citat dolazi od Sandre Boynton, Ajante.... Evo, baš mi se McCabe raspituje za nju... Pa, ako možeš, poveži ga sa gospodinom..
Turnbull Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) Probaću. Meni je recimo američki Ring u rangu sa japanskim. Isto važi i za Mutne vode, mada tu Dženifer dosta doprinosi.Slažem se za oba. Čak mi je američki Ring u nekim stvarima bio bolji od originala. Pre svega je bio jasniji.Conjuring je smaranje. Mislim ako nemaš ništa bolje, pogledaj. Ali prosto reciklaža mnogo boljih filmova, i to ne naročito ubedljiva. Edited October 22, 2013 by Syme
Ryan Franco Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ajante, upao si u forumsko-huliganski mod? :)Ako.
Agni Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Hugs. Mislim da joj je takva biologija, da ima bug u vezi sa tim pozivanjem. Slatki su mi njih dvoje, volela bih da se stvarno vole. Naravno da je joj je takva biologija. Poenta je da ona ulazi znajuci to i da, iako u svakom trenutku ima izbor da izadje, odabira da stoji pred njim i krvari, stavljajuci mu do znanja da joj je draze da umre tako nego da je on odbaci.Dakle, oni su se prethodno "posvadjali", odnosno on se udaljio od nje kada ja saznao sta je ona u stvari. I onda:http://www.youtube.com/watch?v=Z9TwKzgQDls
Agni Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ajante, upao si u forumsko-huliganski mod? :)Ako.On to uvek tako posle ponoci.
Ajant23 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ajante, upao si u forumsko-huliganski mod? :)Ako. Čist horror...http://www.youtube.com/watch?v=LyV1BTelPhYE, moj druže, gde si ti na noćnom?
Miralem Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 gledao VHS i preporucujem! sve price (osim mozda poslednje) su zanimljive i kripi, posebno mi se prva dopala.
Pokojni Ruxin Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Gledaj i drugi deo! Mislim da je safe haven generalno jedna od impresivnijih stvari koje videh ove godine....među oko 3 koje ću pamtiti svakako. (safe haven, upstream color i gravity? Ne znam da li sam gledao još nešto što mi nije potpuno isparilo iz mozga posle max 72 sata)
*edited by mod Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ogledao Jug Face. Don't believe the hype, film je dosadan sve do pred kraj kada sam očekivao da će twist ending sve da popravi, ali avaj, nema nikakvog twist endinga. Film je prosto prazan i glup. Ima i debela Šon Jang što je još jedan da ga ne gledate i ne kvarite uspomenu.Rotten mu je dao neverovatnih 84%, izgleda da je tu fanovska štampa napravila hajp ni od čega. Jebo rotten, uništi mi sat i po života.Odgledah i ja ovo. Koje dosadno djubre.
*edited by mod Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Nisam ja kriv Syme :(Od nas cetvorice dvojica su vec gledala Conjuring pa je to otpalo a onda smo u tesnoj borbi nadglasani kada je izbor bio izmedju tog sranja i Antivirala.No dobro ako Ativiral bude makar prosecan film imacu keca u rukavu za izbor svih sledecih filmova.
Miralem Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Gledaj i drugi deo! Mislim da je safe haven generalno jedna od impresivnijih stvari koje videh ove godine....među oko 3 koje ću pamtiti svakako. (safe haven, upstream color i gravity? Ne znam da li sam gledao još nešto što mi nije potpuno isparilo iz mozga posle max 72 sata)gledacu, imam vec kupljeno, khm. prvo sam hteo da pogledam zombie apocalypse iz 2011, i mogu reci da je gledljiv samo za istinske i zaludne ljubitelje zanra. gomila gluposti i nelogicnosti iritira tokom celog filma, a izdvojio bih "manga" frizuru jedne od glumica, na koju je potroseno jedno 2h i pola kile zelatina. sta ti je zensko, oce i pred mrtvacima da bude lepo. jedino zombi tigar malo vadi stvar na kraju, tog se jos niko do sada nije setio. Edited November 15, 2013 by Miralem
Recommended Posts