Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Šteta što je A Quiet Place dobro prošao na blagajnama, jer ćemo uskoro biti izloženi bledim kopijama inače bledog filma, a ovo je jedna od prvih:

Sandra Bullock propo...

Posted

Koja je sansona da je gori od originala? 

Posted

Ja mislim da je dobra, pročitaj samo premisu...

E, a snima se trenutno i nastavak AQP-a, taman da nas udave sa konceptom horora u kome neko ne sme nešto da radi u narednih 5 godina...

• 3 weeks later...
Posted
On 25.10.2018. at 14:37, Duci Simonovic said:

ovo bi moglo biti zanimljivo

Jel ovo ima na nekom kiJosku, meni izbacuje neke hindi uratke?

Posted
11 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ima kod Rusa ali je cam verzija, ocajna :(

Posted

rsz_tumbbad-indian-movie-poster.jpg.58a94044e34c458145812c4b8200ab81.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8239946/

Prvo da sebi opalim šamarčinu jer sam uvek mislio da su noviji Indijski filmovi filmovi sa svilenim košuljama i brkatim ljudima koji plešu.

Jedan od najboljih horora koje pogledah ove godine a bogami i duže.

Posted
3 hours ago, pariah said:

rsz_tumbbad-indian-movie-poster.jpg.58a94044e34c458145812c4b8200ab81.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8239946/

Prvo da sebi opalim šamarčinu jer sam uvek mislio da su noviji Indijski filmovi filmovi sa svilenim košuljama i brkatim ljudima koji plešu.

Jedan od najboljih horora koje pogledah ove godine a bogami i duže.

gde ima? torentsi?

Posted

ne delim odusevljenje, vise je kao neki deciji bajkoviti indijski folk filmcic, sa porukom za decu - da nije lepo biti pohlepan, nego sto je bas horor. al ajde, bilo je zanimljivo pogledati nesto ovako za promenu, posto se mejnstrim™ horor uglavnom bavi recikliranjem.

Posted

Meni je više egzotika nego neki masterpis 

Ali mi se svidelo kako mlate klince. Ne kao u amer filmovima, dont do that honey, pliz, mami lovju... A mali retardi pišaju po zadnjem sedištu

Ovde i mama i tata lupaju šamare i pesnice da zapamte dan kad se rodili

A kada se puši, uglavnom nargila, u donjem uglu stoji natpis - pušenje je štetno po zdravlje 😀

Posted (edited)
4 minutes ago, pariah said:

jesam ga malo prehajpovao ima malo del tora ima malo još koječega ali uglavnom dobrog i najvažnije onog čega se neće naći u holivudskim filmovima.

Reprizirao nakon dugo vremena Ti West-ov The House of the Devil-  vrlodobar film.

https://www.imdb.com/title/tt1172994/?ref_=nm_knf_t3

5
5

zašto je to najvažnije?

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
On 14.1.2019. at 12:18, Dankan Ajdaho said:

Pojavio se u dobrom kvalitetu.

• 2 weeks later...
Posted

gledao sinoc dark touch  i the witch in the window ,a pre neki dan i the monster

nemajuci pri tom sponzaju sta je sustina filmova. a sustina im je ista- u sva tri slucaja su horor pojave metaforicki zasnovane na maltretiranju dece, ili nefunkcionalnim porodicama. to je izgleda bas postao trend u horor filmu, a kao i svaki trend, i ovaj je smaracki - raznorazne karakondzule, cudovista, vestice, klovnovi i nadnaravne pojave su metafora za izmucenu decu i raspale porodice. valjda je sve to krenulo od babadook-a, koji je sjajan (i solidno strasan), film, a onda je it definitivno postavio to kao trend. i samo je babadook dobar, ovo ostalo je nja