Jeremija Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Šteta što je A Quiet Place dobro prošao na blagajnama, jer ćemo uskoro biti izloženi bledim kopijama inače bledog filma, a ovo je jedna od prvih: Sandra Bullock propo...
Jeremija Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Ja mislim da je dobra, pročitaj samo premisu... E, a snima se trenutno i nastavak AQP-a, taman da nas udave sa konceptom horora u kome neko ne sme nešto da radi u narednih 5 godina...
Dankan Ajdaho Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 On 25.10.2018. at 14:37, Duci Simonovic said: ovo bi moglo biti zanimljivo Jel ovo ima na nekom kiJosku, meni izbacuje neke hindi uratke?
ChaLe Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 11 hours ago, Dankan Ajdaho said: Jel ovo ima na nekom kiJosku, meni izbacuje neke hindi uratke? Ima kod Rusa ali je cam verzija, ocajna :(
pariah Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 https://www.imdb.com/title/tt8239946/ Prvo da sebi opalim šamarčinu jer sam uvek mislio da su noviji Indijski filmovi filmovi sa svilenim košuljama i brkatim ljudima koji plešu. Jedan od najboljih horora koje pogledah ove godine a bogami i duže.
ToniAdams Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 3 hours ago, pariah said: https://www.imdb.com/title/tt8239946/ Prvo da sebi opalim šamarčinu jer sam uvek mislio da su noviji Indijski filmovi filmovi sa svilenim košuljama i brkatim ljudima koji plešu. Jedan od najboljih horora koje pogledah ove godine a bogami i duže. gde ima? torentsi?
Nikodije Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 ne delim odusevljenje, vise je kao neki deciji bajkoviti indijski folk filmcic, sa porukom za decu - da nije lepo biti pohlepan, nego sto je bas horor. al ajde, bilo je zanimljivo pogledati nesto ovako za promenu, posto se mejnstrim™ horor uglavnom bavi recikliranjem.
Fakundo Sava Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Meni je više egzotika nego neki masterpis Ali mi se svidelo kako mlate klince. Ne kao u amer filmovima, dont do that honey, pliz, mami lovju... A mali retardi pišaju po zadnjem sedištu Ovde i mama i tata lupaju šamare i pesnice da zapamte dan kad se rodili A kada se puši, uglavnom nargila, u donjem uglu stoji natpis - pušenje je štetno po zdravlje 😀
pariah Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 jesam ga malo prehajpovao ima malo del tora ima malo još koječega ali uglavnom dobrog i najvažnije onog čega se neće naći u holivudskim filmovima. Reprizirao nakon dugo vremena Ti West-ov The House of the Devil- vrlodobar film. https://www.imdb.com/title/tt1172994/?ref_=nm_knf_t3
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) 4 minutes ago, pariah said: jesam ga malo prehajpovao ima malo del tora ima malo još koječega ali uglavnom dobrog i najvažnije onog čega se neće naći u holivudskim filmovima. Reprizirao nakon dugo vremena Ti West-ov The House of the Devil- vrlodobar film. https://www.imdb.com/title/tt1172994/?ref_=nm_knf_t3 5 5 zašto je to najvažnije? Edited January 23, 2019 by Pokojni Ruxin
FPLS Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On 14.1.2019. at 12:18, Dankan Ajdaho said: Jel ovo ima na nekom kiJosku, meni izbacuje neke hindi uratke? Pojavio se u dobrom kvalitetu.
Nikodije Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 gledao sinoc dark touch i the witch in the window ,a pre neki dan i the monster nemajuci pri tom sponzaju sta je sustina filmova. a sustina im je ista- u sva tri slucaja su horor pojave metaforicki zasnovane na maltretiranju dece, ili nefunkcionalnim porodicama. to je izgleda bas postao trend u horor filmu, a kao i svaki trend, i ovaj je smaracki - raznorazne karakondzule, cudovista, vestice, klovnovi i nadnaravne pojave su metafora za izmucenu decu i raspale porodice. valjda je sve to krenulo od babadook-a, koji je sjajan (i solidno strasan), film, a onda je it definitivno postavio to kao trend. i samo je babadook dobar, ovo ostalo je nja
Recommended Posts