vinska musica Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 televizija spectrumjao ljudi, ovo je spektakl. kao sto prodaju ekstrim dzim tako sada prodaju dildo. brzo okrnite na spectrum!!!jebeni sex teleshop. vec 5 minuta pricaju o kvalitetima njihovog vibratora. multipraktik, jebote. evo, pricaju sa zadovoljnim korisnicima.A ja onomad na Spectrumu zakačila EPP za neke erotske kuglice. Živi upiš. Kao,turiš ih u onu žensku stvar, pa je nadražuju ceo dan, a obaška što tako jača i vaginalne mišiće. Pa onda po ulici anketiraju neke babe od 7o-80 i pitaju da li bi one to stavile.
stoka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Goran Milić je najjači!A na TV Avali totalno luuuudilo - 1253. repriza filma "The Hair" o grupi mladih Beogradžana, redovnih posetilaca Akademije, koji pokušavaju da izbegnu odlazak na vukovarsko ratište ...
Zgubidan Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 (edited) Goran Milić je najjači!A na TV Avali totalno luuuudilo - 1253. repriza filma "The Hair" o grupi mladih Beogradžana, redovnih posetilaca Akademije, koji pokušavaju da izbegnu odlazak na vukovarsko ratište ... Meni najjache kad odu kod one fine porodice na Dedinje pa onaj lik iz nekog bloka peva i igra po stolu. Edited July 3, 2010 by Zgubidan
Odd_Job Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 (edited) Kako je ovaj Ivan Ivanović. Istina, za Živića je Beni Hil lično.edit: Ljudi, je l' još neko osim mene misli da su roza košulje gej? Edited July 16, 2010 by Odd_Job
pt 2.0 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kanaliramo.zaustav na foxu.ja: ko je ovo bezvrato cudoviste?brat: ivan ivanovic.pomeraj ka b92 i onom britancu sto ide svuda. scena u nekom zatvoru, i dva (gej?) cimera.to cu da gledam.
Odd_Job Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Pa, jebemti, ne znam koliko puta bih mogao da gledam ove Mućke da ne dosade
Odd_Job Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A na HRT se isto daje, vikendom, mislim, Jevees & Wooster - s Piterom Lorijem. Nisam to ranije gledao, mnogo je dobro. Pre ovoga sam mislio da mu je vrhunac, pre Hausa, bio onaj retard iz Crne Guje (zaboravio sam kako se zove).
belch Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 na rts2 ima film otadžbina, po romanu roberta harisa.roman mi se svideo, film deluje malo krš
Recommended Posts