Sludge Factory Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 aauuuu, ovi Talenti na Pinku su totalni :kdp:
Joshua Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 To neki naš x factor/ britain's got talent?sad na jutjubu našla neku malu koja peva And I am telling you... od one male Bjanke Rajan svi se devetogodišnjaci navadili na Dženifer Holidej.Kako stojimo s talentom, btw? bez zezanja- ima li ikog pristojnog?
Sludge Factory Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Da, tako nesto! Ovde ima i igranja i pevanja i hip-hoperovanja i brejkdensovanja...
Buck Naked Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 (edited) Opa! Evo na FOX ova neka nova serija sa Mikijem Manojlovićem kao psihijatrom.A Sergej Trifunović pacijent, "srpski ratnik" koji se suočava sa tim kako je klao devojčice, ne svojom greškom, omaklo se. Bilo mu suđeno, nije osuđen, jer je narodni heroj.Sad priča o "mirisu beba" koje je ubio.. Keve mi rođene. Edited October 20, 2009 by Buck Naked
Sludge Factory Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Opa! Evo na FOX ova neka nova serija sa Mikijem Manojlovićem kao psihijatrom.A Sergej Trifunović pacijent, "srpski ratnik" koji se suočava sa tim kako je klao devojčice, ne svojom greškom, omaklo se. Bilo mu suđeno, nije osuđen, jer je narodni heroj.Sad priča o "mirisu beba" koje je ubio.. Keve mi rođene. http://www.parapsihopatologija.com/forums/...30&start=30
vinska musica Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 B92 - Jugoslav i Proka.Ne kapiram šta se dešava s Jugoslavom ove sezone. Ponavlja onu Tadićevu mantru da je on jedini predsednik u regionu koji se izvinio... bla... bla..Ne mogu da verujem da nije informisan toliko da su to pre Tadića učinili; Sveta Marović, Milo Đukanović i Stipe Mesić. Datumi i, sadržaji izjava mogu se videti u textu Tamare Kaliterne na sajtu Peščanika. Takodje, pofajtao se s Prokom zbog naziva "Srbija" one škole na Palama, smatrajući to OK potezom.Proka ga podsetio da se ni u Srbiji nijedna škola ne zove "Srbija", smatrajući to neumsenim gestom u kontekstu minulih događaja.
Mentalna Higijena Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tv Kosava - Kviz "Operi me". Neprepricljivo
Buck Naked Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 (edited) A kakav je sad ovo kviz na TV FOX? Pitanja o Alanu Fordu behu sada.. Ekipa "Prokuplja"? :huh:Edit: sad pitanja iz arheologije.. kao neko znanje. Samo što je lako do bola.Edit2: "Serbian Open Quiz"!? Prokuplje vs. Ruma! Edited October 23, 2009 by Buck Naked
sherman Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 na eurosportu gledam takmicenje pasa u hvatanju kobasice
dig_chohano Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Vesti na B92. Neki "um'etnik", Arion Aslani valjda, izliva sise u gipsu. Obrazloženje mu je nešto najluđe što sam čuo u poslednje vreme. Bilo bi sjajno kad bi neko od lokalnih devedesetdvojkaša mogao da me obraduje upom toga na youtube.
Mentalna Higijena Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 jesi li video? specificni odnos gotovo kao muz-zena,zena-komsinica,zena-sestra,opsesija grudima od malena....nadamo se uploadu.
Tinman Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sinoc, naleteo nesto sto se zove "Luda kuca" nije mi bas bilo jasno sta je to ali su se ladno likovi pobili u emisiji izlomili neke staklene stolove, a voditelj se nesto pravi iznenadjen sto je doslo do toga. Posle dva minuta gledanja tog "spektakla" sam produzio dalje, ali ono je izgledalo bas jadno.
SNARC Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 U 19:30..Sundjer Bob kome ce veceras glasovno pomoci svetski mega car i Cane iz partibrekjersa..Najava
Nicol Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jel gledao ko domino night? rušenje rekordnih 500 000 domina
Recommended Posts