Duci Simonovic Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 (edited) Košava - emisija Luda kuća - Nemam pojma je li uživo, nameštaljka ili šta. Dve ribe se svađaju. Drugarica spavala s dečkom svoje drugarice.Onda uvode njega. Prevarena mu opajuje šamar, on nema pojma što su ga doveli u studio.. Ništa ne kapiram. Ako je reality, baš je surovo.garant je stvarno, gledo ja, voditelj je Deki crknite dusmani Stankovic, peku oci kolko je jadno...tu Kosavu treba zapalitii da u sledecoj emisiji covek sa dve verenice i susret svih njih Edited September 21, 2009 by Duci Simonovic
stoka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 "Javni konkurs" na TV Pinku, vodi glumac Lečić. Fantastični "rijeliti šo" u kojem ima pet kandidatkinja koje konkurišu za posao u nekoj firmi, a vlasnik te firme je u studiju i bira koju će da zaposli, odnosno sa kojom će zasnovati radni odnos na neodređeno vreme.Odličan koncept, odlična publika, odličan moderator, sve je odlično! Mana: Jedino nije dovoljno "rijeliti", odnosno u stvarnosti posao dobije ona kandidatkinja koja (najbolje) popuši šefu. Kada bi ovaj šo sledio takvu realnost, morao bi da se emituje tek iza ponoći ...
vinska musica Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Joj, koja je skotina ovaj Kusturica. Ali ni Jugoslav se ne da. Na nos će mu izaći oni njegovi molebanski miševi.
notenoughreasonsforclaire Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 (od)Gled'o "Hroniku Bitefa". Od "transfera neprijatnosti" izbegavaću ogledala neko vreme. A i Marija Nenezić se ošišala.
stoka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 "Sve je moguće. Sa Anom" na B92! Emisija koji svojim naslovom može da prizove i neke seksualne aluzije. Autor i voditelj Animari Repić. Mene su oduvek privlačile Srbkinje sa Kosmeta ...
Buck Naked Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 "Neke" seksualne aluzije?Jedino seksualne aluzije su moguće nakon naslova "Sve je moguće. Sa Anom"!
Nicol Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 BBC-ev odličan dokumentarac "Fight for life", o životno ugrožavajućim stanjima, na HRT2. Stvarna iskustva bolesnika, snimana najsuvremenijim slikovnim metodama. U prvoj epizodi: porođaj!
vinska musica Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 RTS I, Da možda ne, Oljivera KovačevićNeizbežni gost - PIčkousti. Ne zatvara gubicu. Pojeo je više od pola vremena, a u studiju ima još 4 gosta.Svršila bih od sreće kada bi mu neko nabio cipelu u onu slinavu gubicu. A publika.. kao i uvek.Neke kursadžije sa raznih megatrendova, debilno produhovljenih lica, koji verovatno ne čitaju ni Kurir, a kamoli da su sposobni da sami smisle inteligentna pitanja. Radikalski brojleri.Zemlja koja ima ovakvu omladinu, ne treba da brine za svoju budućnost. Neće je ni imati.
Eidyia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 BBC-ev odličan dokumentarac "Fight for life", o životno ugrožavajućim stanjima, na HRT2. Stvarna iskustva bolesnika, snimana najsuvremenijim slikovnim metodama. U prvoj epizodi: porođaj!Ja malo zakasnila, ali, Bože, ono je bilo savršeno. U idućoj epizodi su najavili temu o izazovima djetinjstva, tako nešto.(Pardonirajte trol)
Hamlet Strašni Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Indijana Jones & Temple of Doom na HBO+Mislio sam da cu moci da ga odgledam skoncentrisano celoga, secajuci se poslednjeg dana raspusta u januaru 80 i neke u Sava centru.Medjutim, brzo mi je popustila koncentracija i evo me na forumu. Jos da me smori i smoki i bandit, pa da potpuno pljunem na svoje detinjstvo
stoka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Još jedna sjajna nova emisija na TV Pinku, mislim da se zove "Javna tajna". Liči malo na ono što je radila Uzelčeva na B92, kasnije na RTS-u, ne sećam se naziva njene emisije. Desetak javnih ličnosti govori o nekoj temi, ali nisu zajedno u studiju, već su njihovi odgovori ranije snimljeni i posle se u montaži sjedinjuju.Ubedljivo najjači utisak izazvao je način kako su potpisali Kristijana:"Kristijan Golubović - UMETNIK!"
Recommended Posts