Jump to content

Now watching...

Featured Replies

Top Gear, najjača emisija! Kakvi komedijaši! :lol: Neki novi kablovski kanal Ultra.

Top Gear, najjača emisija! Kakvi komedijaši! :lol: Neki novi kablovski kanal Ultra.
Najjaca emisija na svetu! :D Bolje emisije o automobilima nema. Jeremy rules! :D
Najjaca emisija na svetu! :D Bolje emisije o automobilima nema. Jeremy rules! :D
Čini mi se da je ranije išla na BBC Prime, ne znam da li je ima na BBC World, mislim da ne. Ide na TV Ultra subotom ujutru oko 10 i sad videh u pola 8. Ako neko zna gde ima neka programska šema ovog kanala illi gde se još pušta Top Gear neka javlja.

Ja bih ti jednostavno preporucio internet. :D Mislim, torente i slicne stvarcice! :naughty:

Sve ribe voze Alfa Romeo - treba im razlog za kukanje - 'o ne opet se pokvario. mrzi me' :lol: Ali Kauelova karakterizacija Multiple kao kola koja izgledaju kao da imaju neku bolest :lol: :lol:

Ja bih ti jednostavno preporucio internet. :D Mislim, torente i slicne stvarcice! :naughty:
Ma znam, već sam tražio. Skinuću sa neta kad-tad, al' nekako više volim kad uhvatim na TV-u da odgledam.Prošle nedelje bila neka stara epizoda gde su radili uporedni test nekih kabrioleta. Razmontirali ceo Pluriel, James May vozi, a Richard Hammond na suvozačkom ispod gomile ogromnih delova komentariše kako nema gde da se odlože isti. :D Pa prozivke gostiju za vozni park... Totalni ludaci!

Ahaah i kad Klarkson objasnjava postojanje trake za autobuse u Londonu - 'nije mi jasno zasto siromasni moraju da stignu negde pre mene' :lol: :lol: :lol: Trenutno slucajno uhvatila - Chak Noris i Halk Hogan objasnjavaju kosarskaskom timu da ce pobediti kad shvate da ne postoje crnci i belci, Bog nas sve vidi isto i svi smo isti Hristu......prajsles.....

Natasa Retardica isteruje Ustastvo u danasnjoj Hrvatskoj na cistac! Kljuc denacifikuje Hrvatsku! Usracu se.

Natasa Retardica isteruje Ustastvo u danasnjoj Hrvatskoj na cistac! Kljuc denacifikuje Hrvatsku! Usracu se.
Ničim izazvana obrnem na rts sat i vidim Puhovskog...i nastavim s gledanjem. Pretpostavljam da je ovo kontraudar na "Latinična" obrađivanja aktualnih tema u susjedstvu koja su izazvala razne reakcije. Ali, ovo je 1 fantastično. :D Cro pseudo povjesničar je gotovo urnebesniji od izrazito altrenativno inteligentne voditeljice. Drago Hedl jedini suvisao.

special bullettin!!!Ko ima nek brzo prebacuje na RTV1. Klasik tresa, Crno i Belo starring Vlada Jet + gomila retarada + drug crnjo. A must see!!!

special bullettin!!!Ko ima nek brzo prebacuje na RTV1. Klasik tresa, Crno i Belo starring Vlada Jet + gomila retarada + drug crnjo. A must see!!!
Uf, svaka čast. hwlvrp.jpg
  • Author

Još bolji bio onaj takođe žilnikov film o ženama nakon "Crno i belo".

Čini mi se da je ranije išla na BBC Prime, ne znam da li je ima na BBC World, mislim da ne. Ide na TV Ultra subotom ujutru oko 10 i sad videh u pola 8. Ako neko zna gde ima neka programska šema ovog kanala illi gde se još pušta Top Gear neka javlja.
TV-program imas ovde. Daje se vikendom, pre podne oko 10-11 i uvece oko 19-20. Kako kad. BBC World mozda daje, jednom sam slucajno uhvatila, ali i to je bilo pre nekoliko meseci.Kompletni ludaci :lol:

Hvala mnogo. Evo upravo ih gledam.

Edited by Zinedine Zidane