askeladden Posted May 24 Posted May 24 Fransizkaner premium psenicno mutno.Odlicno pivo,bez prejakih aroma banane ,lepo gazirano .
askeladden Posted May 29 Posted May 29 Grimbergen Double Ambree.Meni u casi tamnije nego na slikama.Slatkasto ali lagano,6,5% se oseti ali dobro gazirano tako da nije sirupasto.Zanimljivo pivo sa popularnom cenom i dosta pitko.Oseca se suvo voce,malt ,gorcina je tu.Ima u velikoj 0,75 flasi.
Mr.Mxyzptlk Posted June 12 Posted June 12 U Belgiji probao sve i svasta. Nekako mi kristal najlepse seo 2
askeladden Posted June 23 Posted June 23 (edited) Ako je ikada postojalo pivo savrseno za pecenje,kolenice i bilo sta od svinje evo ga.A nije Zajecarac.12% izrazen ukus po meni kleke,ili slicnih zimzelenih nota i citrusnih nota iz hmelja.Pijem posle jagnjetine iz saca,ali bi uz neku svinjsku plecku ili slabinu iz rerne ili peke bilo tek savrseno.Nije desertno i slatkasto,suv osecaj u ustima posle gutljaja,malo sirupasto ali ne kafa ukusa.Podseca na ono sto ostane u ustima posle Rye burbona kao Divlja Curka . Edited June 23 by askeladden
banatjanin Posted August 17 Posted August 17 Carlsberg pilsner vulgaris, zelena limenka, je jedan ozbiljan mamojeb od piva. Sveže, vibrantno, u svemu umereno, precizno. Upravo mi druga limenka popravlja usran dan proveden u vožnji kroz pakao crnogorske obale, od Ade Bojane do HN, pa dalje do Trebinja. U Trebinju sedim u rupetini od hotela i trebim prepečene Mogyi pistaće (prvi put u životu jedem odvratne pistaće, Mađari uspeli da ih useru, dobro ih nisu pohovali) ali me svaki gutljaj ovog pivarskog remek dela podseti da je život, ipak, lep. A masivan hejt na onu šalu od infrastrukture u južnog nam suseda i abortirani pokušaj bavljenja turizmom pisaću na za to predviđeno topiku, kad procesuiram traume i dođem sebi. Nestaje piva, a prodavnica se zatvorila :(
Eleniko Posted August 17 Posted August 17 haha teško da je carlsberg remek delo od piva to se kaže - leglo mi ko dupe na nošu 1
Recommended Posts