Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Fransizkaner premium psenicno mutno.Odlicno pivo,bez prejakih aroma banane ,lepo gazirano .

Posted

Grimbergen Double Ambree.Meni u casi tamnije nego na slikama.Slatkasto ali lagano,6,5% se oseti ali dobro gazirano tako da nije sirupasto.Zanimljivo pivo sa popularnom cenom i dosta pitko.Oseca se suvo voce,malt ,gorcina je tu.Ima u velikoj 0,75 flasi.

• 2 weeks later...
Posted

nula bodova što se mene tiče

• +1 1
Posted

U Belgiji probao sve i svasta. Nekako mi kristal najlepse seo

• +1 2
Posted

spacer.png

turska bombica. 

zakon.

• +1 5
Posted

imaš audio technica sluške, bravo

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Ako je ikada postojalo pivo savrseno za pecenje,kolenice i bilo sta od svinje evo ga.A nije Zajecarac.12% izrazen ukus po meni kleke,ili slicnih zimzelenih nota i citrusnih nota iz hmelja.Pijem posle  jagnjetine iz saca,ali bi uz neku svinjsku plecku ili slabinu iz rerne ili peke bilo tek savrseno.Nije desertno i slatkasto,suv osecaj u ustima posle gutljaja,malo sirupasto ali  ne kafa ukusa.Podseca na ono sto ostane u ustima posle Rye burbona kao Divlja Curka .

IMG_3561.jpeg.aae7fea56fe24a782e544b2286a0370d.jpeg

Edited by askeladden
  • 1 month later...
Posted

Carlsberg pilsner vulgaris, zelena limenka, je jedan ozbiljan mamojeb od piva. Sveže, vibrantno, u svemu umereno, precizno.

Upravo mi druga limenka popravlja usran dan proveden u vožnji kroz pakao crnogorske obale, od Ade Bojane do HN, pa dalje do Trebinja. U Trebinju sedim u  rupetini od hotela i trebim prepečene Mogyi pistaće (prvi put u životu jedem odvratne pistaće, Mađari uspeli da ih useru, dobro ih nisu pohovali) ali me svaki gutljaj ovog pivarskog remek dela podseti da je život, ipak, lep.

A masivan hejt na onu šalu od infrastrukture u južnog nam suseda i abortirani pokušaj bavljenja turizmom pisaću na za to predviđeno topiku, kad procesuiram traume i dođem sebi.

Nestaje piva, a prodavnica se zatvorila :(

Posted

haha teško da je carlsberg remek delo od piva

to se kaže - leglo mi ko dupe na nošu

• Vojvodo,serdare 1