Grunf Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 ginis na ponizenju u maksiju i idei ~160rsd. svaki put kad idem da kupim nesto, kupim i 3-4 limenke 1 1
renne Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 10 hours ago, Vapad said: Samo da prijavim da sam posle dužeg vremena opet našao u lokalnom (ali velikom) maksiju zaječarac ekstra 0.5 konzervu i ima onaj originalni ukus zbog kojeg mi se inicijalno svidelo, vrlo dobro pivo! Iznenadjujuće, u tom nekom rangu - ispod 100rsd, ovo pivo i onaj lav ekstra su zapravo najbolji takmaci u zadnjih, pa, godinu dana sigurno. Razočarenje sezone ide za hajneken koji je totalno nikakav, i badvajzer koji je prestao da mi leži, presladak je. Odličan je lav premium Plus se uvek mogu kupiti četiri limeke za 218 dinara u maxiju A sad će i u Lidlu biti na akciji 1
igoraki Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 45 minutes ago, renne said: Odličan je lav premium Odličan baš i nije izraz koji bi ja upotrebio za lav pivo, ali ajde da kažemo najpristojnije od tih "domaćih", ja sam jedno vreme trošio Valjevsko, bilo je tada ok, samo što je to bilo pre više od 6 meseci, nemam pojma na šta sad liči.
askeladden Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Kakvo je Crni Djordje pivo?Nisam probao a deluje ok?
jms_uk Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 Svaki put sebi potvrdim da ne volim weissbier …Sent from my iTelephone using Tapatalk
igoraki Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 bilo na popustu u ideji, pa uzeh par komada 4
askeladden Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 ovo da prodaju u kanisterima od 10 L,kupovao bih.Vise podseca na dobar sider nego na pivo zbog male gorcine,ali mnogo bolje od Boulard cider kojeg uvek imam u kuci.Suv i osvezavajuci ukus visnje,kiselkast ..ma.I dalje vise volim klasicniji DUPONT ali za leto je ovo idealno pice.
salerokada Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Ne znam da li je prava tema: da li ste "skupljali sličice" sa laškog piva? Treba da se kupi preko 100 piva da se popuni album. Pošto nisam toliki pivopija hteo sam da vidim da li može da se napravi "menjaža".
Frank Pembleton Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Pronašao bombicu opet...Dobro je ....shiit has hit the fan. 5 1 1
igoraki Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Ima kod mene u Zemunu taj za 120 dinara, viđao sam i u ideji ali je bilo skuplje 1
jms_uk Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Drugar koji mi je ovo kupio prosle nedelje misli da je bolje od Ginisa, ali se ja ne slazem... ima neki cudan aftertaste koji ne znam na sta me podseca.
zorglub Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 9 hours ago, Frank Pembleton said: Pronašao bombicu opet... Pa bila je u Lidlu više puta već. Valjda se puni u Moldaviji ili tako nešto?
Recommended Posts