yolo Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Bolji sastojci od Hajnekena i Tuborga? ne brate, nego pre 20 godina
Frank Pembleton Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 76 din u radnji kod Todorica Oooodlicna cena, pravi okasion!
Ravanelli Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Hoptopod je meni bio OK, Svetionik sam ostavio nepopijen na stolu. Nego, ti si ono beše ljubitelj stout-a!? Anarchy-jev Sublime Chaos razvaljuje koliko je dobar. gde si ga našao? danas sam pokušao u pivopiji i ništa
banatjanin Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 76 din u radnji kod Todorica čekaj, u Srbiji ima ovaj blanche? nisam ga viđao.... jooooj, ljubim te u razdeljak za ovaj info!
*edited by mod Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Ja sam samo blonde i blanche vidjao. Ovaj treci jok. Todoric mu dodje Idea?
Frank Pembleton Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Pa odavno ja pisao da ih ima u mxiju ....shit has hit the fan...
hazard Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 pivo u americi. pada potrošnja po glavi generalno, ali i pored toga raste učešće krafta i uvoznih, a sve na štetu domaćih piva do 2022 će preko 20% popijenih piva biti kraft... pod uslovom da se trend održi, naravno. Pa onda lepo napiši - raste konzumacija piva, opada konzumacija razblažene gazirane pišaćke
Cure Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Pa onda lepo napiši - raste konzumacija piva, opada konzumacija razblažene gazirane pišaćke Tuzno je samo to sto pivo mora da se naziva 'zanatsko pivo', a razblazena pisacka moze da se zove 'pivo'.
Duci Simonovic Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Da odavno ima sva tri grimbergena, i u idei rodi
Jean-Luc Picard Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 gde si ga našao? danas sam pokušao u pivopiji i ništa Bilo na točilici u Samo Pivo do pre par dana. Skoro su ga skinuli. Pravi staut, onako jak, gust, jak šmek kafe. U principu, ja pratim na android aplikaciji šta im se nalazi na točilicama pa sam uvek u toku. Ažurni su za točilice, uvek je pravi info dostupan.
Ravanelli Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Pa onda lepo napiši - raste konzumacija piva, opada konzumacija razblažene gazirane pišaćkeZapravo je interesantno da im se vise daje kes na alkohol. Da nema fensi kraftova pad bi bio jos jaci.Koliko mi je objasnjeno, kada se ima kesa idu vina, kada se nema kesa spusta se na pivo, a kada se nema ni za pivo onda rakijestina.
Lezilebovich Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Primetio sam groznu pojavu da neki ljudi više ne pišu popio sam pivo, nego popio sam zanatsko ...
maheem Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) nema utisaka sa ns festivala zanatskog piva? nije mi se svidela vishka ipa, malo bolje mi je bila medvedgradova fakin ipa, vishki porter mi legao, kasnije se nasao pored vraninog shanka, uzeo sunshine i skenjao se sto je citrusan, kabinetovo plavo mi bilo ok za kraj, kasnije sam presao u kafanu i stukao 5-6 budova. festival je postao dosadan, super sto su zvali pedju djurana da vrti muziku ali morace da naprave super propratan program da bih ponovo otisao tamo Edited October 15, 2016 by maheem
yolo Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 zanatsko pivo uvek najbolje ide uz zanatsku debrecinu i bavarsku perecu
Recommended Posts