Jean-Luc Picard Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Opa, to nisam znao. Ja ga konzumiram u ovih par pivnica na B.Brdu koje ga imaju u ponudi, ali baš ti hvala na ovoj strateški značajnoj informaciji.
Zverilla Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 probao sinoc: u teoriji, to treba da bude nesto ovako: Brewed to encapsulate the flavours of mezcal, this bright golden beer smoulders with smoky notes, as well as intense fruit character. A strong ale brewed with smoked malt and smoked agave syrup, aged in both Islay and Speyside casks, some loaded with Sal de Gusano. The resultant barrel-aged beer swings wildly between the intense Islay notes, crackling with peat smoke and toasted marshmallow, and the rich, fruity Speyside bringing peach, apricot and mango. u praksi ima ukus jaaako razredjenog islay viskija, ali uz mnogo jaaako neprijatnih nota cista ogavnost.
renne Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Opa, to nisam znao. Ja ga konzumiram u ovih par pivnica na B.Brdu koje ga imaju u ponudi, ali baš ti hvala na ovoj strateški značajnoj informaciji. Ima ga i u Aromama i u Merkatoru
mire Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 danas kuvam svoje prvo pivo pa ko živ, ko mrtav :D
Dr Arslanagić Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 pazi na higijenu. šta praviš? good luck i javi kako je ispalo
Venom Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Kako kad za to pivo ne treba da se proda bubreg? Stariš +1 Cista industrija i masovna produkcija.
mire Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 (edited) pazi na higijenu. šta praviš? good luck i javi kako je ispalo lager a higijenu sam apsolvirao odavno :D da, sve ok prošlo Edited October 10, 2016 by rođeni
katamaran Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Nisam neki pivopija al mi uvek bila interesantna ideja da pravis svoje pivo. kolko sam bacio pogled na netu kazu da je overkarbonacija najcesci problem pa i na taj momenat obrati paznju.
yolo Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 posle valjevca probao i jagodinsko. sve to postala regulare piva, verovatno genericke masine i bolji sastojci. konzerva protiv konzerve mrtva trka, jagodinac ima jaci ekstrakt i vise gorcine ali nista napadno. konzumirati bez straha!
Ravanelli Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) pivo u americi. pada potrošnja po glavi generalno, ali i pored toga raste učešće krafta i uvoznih, a sve na štetu domaćih piva do 2022 će preko 20% popijenih piva biti kraft... pod uslovom da se trend održi, naravno. Edited October 11, 2016 by Ravanelli
Cure Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 lager a higijenu sam apsolvirao odavno :D da, sve ok prošlo Svaka cast. Prvo pivo, pa vec najteze za napraviti.
Cure Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Nisam neki pivopija al mi uvek bila interesantna ideja da pravis svoje pivo. kolko sam bacio pogled na netu kazu da je overkarbonacija najcesci problem pa i na taj momenat obrati paznju. To je ubedljivo najmanji problem.
Cure Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 pivo u americi. pada potrošnja po glavi generalno, ali i pored toga raste učešće krafta i uvoznih, a sve na štetu domaćih piva do 2022 će preko 20% popijenih piva biti kraft... pod uslovom da se trend održi, naravno. Svi zive sa jednim bubregom. Neki su cak poceli da prodaju decu da bi imali za pivo.
Recommended Posts