October 9, 20168 yr Opa, to nisam znao. Ja ga konzumiram u ovih par pivnica na B.Brdu koje ga imaju u ponudi, ali baš ti hvala na ovoj strateški značajnoj informaciji.
October 9, 20168 yr probao sinoc: u teoriji, to treba da bude nesto ovako: Brewed to encapsulate the flavours of mezcal, this bright golden beer smoulders with smoky notes, as well as intense fruit character. A strong ale brewed with smoked malt and smoked agave syrup, aged in both Islay and Speyside casks, some loaded with Sal de Gusano. The resultant barrel-aged beer swings wildly between the intense Islay notes, crackling with peat smoke and toasted marshmallow, and the rich, fruity Speyside bringing peach, apricot and mango. u praksi ima ukus jaaako razredjenog islay viskija, ali uz mnogo jaaako neprijatnih nota cista ogavnost.
October 9, 20168 yr Opa, to nisam znao. Ja ga konzumiram u ovih par pivnica na B.Brdu koje ga imaju u ponudi, ali baš ti hvala na ovoj strateški značajnoj informaciji. Ima ga i u Aromama i u Merkatoru
October 10, 20168 yr Kako kad za to pivo ne treba da se proda bubreg? Stariš +1 Cista industrija i masovna produkcija.
October 10, 20168 yr pazi na higijenu. šta praviš? good luck i javi kako je ispalo lager a higijenu sam apsolvirao odavno :D da, sve ok prošlo Edited October 10, 20168 yr by rođeni
October 10, 20168 yr Nisam neki pivopija al mi uvek bila interesantna ideja da pravis svoje pivo. kolko sam bacio pogled na netu kazu da je overkarbonacija najcesci problem pa i na taj momenat obrati paznju.
October 10, 20168 yr posle valjevca probao i jagodinsko. sve to postala regulare piva, verovatno genericke masine i bolji sastojci. konzerva protiv konzerve mrtva trka, jagodinac ima jaci ekstrakt i vise gorcine ali nista napadno. konzumirati bez straha!
October 11, 20168 yr pivo u americi. pada potrošnja po glavi generalno, ali i pored toga raste učešće krafta i uvoznih, a sve na štetu domaćih piva do 2022 će preko 20% popijenih piva biti kraft... pod uslovom da se trend održi, naravno. Edited October 11, 20168 yr by Ravanelli
October 13, 20168 yr lager a higijenu sam apsolvirao odavno :D da, sve ok prošlo Svaka cast. Prvo pivo, pa vec najteze za napraviti.
October 13, 20168 yr Nisam neki pivopija al mi uvek bila interesantna ideja da pravis svoje pivo. kolko sam bacio pogled na netu kazu da je overkarbonacija najcesci problem pa i na taj momenat obrati paznju. To je ubedljivo najmanji problem.
October 13, 20168 yr pivo u americi. pada potrošnja po glavi generalno, ali i pored toga raste učešće krafta i uvoznih, a sve na štetu domaćih piva do 2022 će preko 20% popijenih piva biti kraft... pod uslovom da se trend održi, naravno. Svi zive sa jednim bubregom. Neki su cak poceli da prodaju decu da bi imali za pivo.