Đipalo Junuz Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Jel po hipermarketima ili sporadično? Po hiperima a i sporadično. Malo se razlikuje konzerva od konzerve svetlog, ima umesto zlatne trake crnu:
Marcus Wulffings Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 još jedno nedeljno podne, ovog puta uz neku klinačku varijantu po imenu Cobra, imported goods from UK, ništa vredno pažnje
Zverilla Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 uh, ta kobra je retko gadno pivo ne prija ni kad je napolju +40
Ravanelli Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ovi iz zebrewa izgleda da razmišljaju da šire biznis i planiraju da prikupe sredstva na kickstarteru rekoše mi da koriste ovo za proizvodnju http://www.majstorzapivo.com/shop/braumeister-50-l/
Marcus Wulffings Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 u trenucima očaja dok iščekujem prispeće busplus kazne.... Blue moonYou saw me standing aloneWithout a dream in my heartWithout a love of my own
Marcus Wulffings Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) ima neki čudan ukus nalik na lekovite trave, to je valjda zato što je import from Kenjada svakako je bolje nego ona kobrina pišaćka Edited March 4, 2015 by Marcus Wulffings
Cure Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ovi iz zebrewa izgleda da razmišljaju da šire biznis i planiraju da prikupe sredstva na kickstarteru rekoše mi da koriste ovo za proizvodnju http://www.majstorzapivo.com/shop/braumeister-50-l/ Probah nekoliko njihovih, konacno. Mogu reci da sam zadovoljan, odlican balans kucnog/zanatskog kvaliteta i cene. Piva ne vriste ukusima i mirisima, ali je stil ispostovan kod svakog. Otprilike kao kod Landrace-a. Braumeister je skupa investija, a tesko da je dobro reseje za bilo sta drugo osim za hobi. Sirilise ili ne, svakako bih zeleo da njihova piva imam uvek na raspolaganju. ima neki čudan ukus nalik na lekovite trave, to je valjda zato što je import from Kenjada svakako je bolje nego ona kobrina pišaćka Piva ne poprimaju cudan ukus lekovitih travki transportom preko Atlantika. U Blanche/Wit se prema standardnom receptu dodaje pomorandzina kora i korijander. Pretpostavljam da ti korijander vuce na lekovitu travku. Blue Moon sam davno pio, secam se da je bilo korektno, ali nista specijalno. Ako mogu da biram, radije cu popiti toceni Hoegarden ili Blanche de Namur. Ili Zebrew. S obzirom da se vec uvozi La Trappe u nekoliko varijanti, mozda se uskoro pojavi i njihov wit, koji mi je bas dobar, a jaci je u alkoholu.
Anonymous Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nisam ni znao da Baltika ima kozervu od 1l, večeras probao (ono isto je kao bilo koja baltika, ali je uvek moćan osećaj kad se pije pivo iz litarske konzerve).
Marcus Wulffings Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Baltika je najpoznatija baš po toj svojoj litarskoj konzevi, izgleda kao topovska granata
Marcus Wulffings Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Piva ne poprimaju cudan ukus lekovitih travki transportom preko Atlantika. U Blanche/Wit se prema standardnom receptu dodaje pomorandzina kora i korijander. Pretpostavljam da ti korijander vuce na lekovitu travku. Blue Moon sam davno pio, secam se da je bilo korektno, ali nista specijalno. Ako mogu da biram, radije cu popiti toceni Hoegarden ili Blanche de Namur. Ili Zebrew. S obzirom da se vec uvozi La Trappe u nekoliko varijanti, mozda se uskoro pojavi i njihov wit, koji mi je bas dobar, a jaci je u alkoholu. Biće da je onda od tog korijandera, ne razumem što ga stavljaju - meni se priviđa neki metalni ukus kada se stavi u azijsku ili južnoameričku hranu
Vapad Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nevezano za ovo, kupio onaj carlsberg na akciji, slan....ili sam ja skrenuo sa receptorima. Je l neko kupovao, da li se ja tripujem? I zašto zaječarac ima taj tupav blago prašnjav ukus?
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) To je zato sto si dobra svinja. Koja se opija sumnjivim prozivodima, pa je zato neuracunljiva. Edited March 5, 2015 by Milogled Bluff
Vapad Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Zaječarsko je dobilo ukus pokvarenih grisina pre oko 6 meseci ili nešto više i ostalo na tome :( a bilo je cool pivo
Recommended Posts