yolo Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 U Samo Pivou uveli Hoegarden na pipu. vise volem nemacke vajcene. Memminger mi se čini kao mnogo bolji izbor, a bogami i Schofferhofer... na pipu? gde?
Zecken Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Kabineti, Radebereger, DAB, ta dva vajcena, izgleda Hoegaarden i još nešto...
yolo Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Oni su bese uveli i has otkada su se preselili? Kako to izgleda?
yolo Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ucinilo mi se da sam negde video njihovu reklamu gde se pominju neke kobaje i rebra. Mozda sam pobrkao sa nekim drugim. Cekaj oni su tamo izmedju podzemnog prolaza na Terazijama i Balkanske sada?
Zecken Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Da, neka robna kuca je bila tamo pre sto godina...tepisi i tako to.
*edited by mod Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ucinilo mi se da sam negde video njihovu reklamu gde se pominju neke kobaje i rebra. Mozda sam pobrkao sa nekim drugim. Cekaj oni su tamo izmedju podzemnog prolaza na Terazijama i Balkanske sada? To si mozda pomesao sa onim Berlinerom u Sava Maloj sto tek treba da se otvori. Tu obecavaju neke kobaje uz pivo.
*edited by mod Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Eno ga ogroman znak u Brace Krsmanovica na pola puta izmedju Perona i KC Grada. Obecava ali ko zna sta ce biti kada se otvori. Moza bude autenticno mozda bude jedan wurst platz
yolo Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 A pa to je onda ona raspala zgrada čiji je vlasnik Zepter. Jedino je to ostalo prazno dole. Brate kakav biznis ispade ta Sava Mala, ludilo. Čak su i od one automehaničarske radnje napravili narodnjačko treska mesto sjajnog naziva - Kristal (as in Polomiću čaše.... a ne Crystal šampanj)
Zecken Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 To je ekipa sa Laste, neće biti jeftino sigurno...
rezwalker Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) U Berlineru će biti oko 60 vrsta piva, kobaje i krilca tipa Buffalo. To je ono što sam čuo od tipa koji je jedan od suvlasnika. Moguće je da će bitit i rebarca. Uglavnom, jelovnik neće biti dugačak al' bi sve od 'rane trebalo da bude na mestu - tako je bar on rekao. Videćemo... Edited November 9, 2014 by rezwalker
*edited by mod Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Kad smo kod piva i krilca, jeste blam da ja pitam koji sam u komsiluku, ali jel otisao neko u Tramvaj? Cuo sam da ga je Carlsberg kupio (ne samo brendirao) i u prolazu sam video da imaju neku akciju sa pivom i krilicima a imaju i burgere.
Recommended Posts