porucnik vasic Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Jel se vama desilo da kad pričate o pivu sa nekim, da vam kaže: Otkud se ti interesuješ za pivo, pre si pričao da voliš žestinu... Jbte ko da to isključuje jedno drugo? Poslato sa WC šolje by BVK Ако волиш роштиљ како си се дрзнуо да једеш печење, или волиш чоколаду а једеш сладолед. Чобани.
Frank Pembleton Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 jel se pominjala pivnica na uglu dunavske i žorža klemensoa? jeste
Frank Pembleton Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Samo Pivo is thinking BIG!Posle skoro godinu dana kuvanja i vrenja sazreli smo za otvaranje novog Samo Piva. Najzad ćemo piti pivo onako kako treba, u velikom klimatizovanom prostoru sa velikim šankom u sredini i velikom terasom za letnje dane. Nastavljamo našu pivsku misiju u centru grada - na novoj lokaciji biće uvek mesta za sve ljubitelje (Samo) piva. Očekuju nas i mnoga nova gorka zadovoljstva. Počinjemo sa nekoliko engleskih, a zatim ćemo se redovno radovati novim iznenađenjima. Vidimo se na otvaranju u subotu 16.avgusta od 19h na adresi Balkanska 13.
kenta Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Kako se međ ljubiteljima kotiraju ovi vaskrsli brendovi, Bip-Jagodinsko-Valjevsko?
Vapad Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Probao ono novo pridošlo, nemačko, žuta konzerva - tj. polubelo, malo je reći da sam razočaran, nekako mi je pretoplo i tupo, čak i kada je ohlađeno. Video sam njihovo crno, visokoalkoholno, bezalkoholno i radler ali nisam video obično, nije valjda da je naše tržište toliko prezasićeno da nema mesta za još jedno obično pivo? Edited August 11, 2014 by Vapad
pacey defender Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Balkanska 13? To je negde u visini prolaza ka Terazijama? Neki izlog? Ono proširenje na ulazu u prolaz?
WTF Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Jel se vama desilo da kad pričate o pivu sa nekim, da vam kaže: Otkud se ti interesuješ za pivo, pre si pričao da voliš žestinu... Jbte ko da to isključuje jedno drugo? Poslato sa WC šolje by BVK Meni se to desi kad pocnem da pricam o vinu. Ono neki ljudi budu u fazonu - "pa zar nisi ti pivopija, sta sad pricas o vinu?" Edited August 12, 2014 by WTF
Ryan Franco Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Priča o Kabinetu. Hteo sam da postavim ceo tekst ali ima previše slika za post.
Ravanelli Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Samo Pivo is thinking BIG! Posle skoro godinu dana kuvanja i vrenja sazreli smo za otvaranje novog Samo Piva. Najzad ćemo piti pivo onako kako treba, u velikom klimatizovanom prostoru sa velikim šankom u sredini i velikom terasom za letnje dane. Nastavljamo našu pivsku misiju u centru grada - na novoj lokaciji biće uvek mesta za sve ljubitelje (Samo) piva. Očekuju nas i mnoga nova gorka zadovoljstva. Počinjemo sa nekoliko engleskih, a zatim ćemo se redovno radovati novim iznenađenjima. Vidimo se na otvaranju u subotu 16.avgusta od 19h na adresi Balkanska 13. I to sada, kad se selim sa zelenjaka , fejspalm
Frank Pembleton Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Evo me u "Samo Pivo" došao da se vidim sa ortakom.Nema žive duše.Dakle oni su u onom prolazu odma čim se popneš uz stepenice iz balkanske sa desne strane Poslato sa WC šolje by BVK
*edited by mod Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Pa ako su zadrzali isto radno vrme onda su ga otvorili pre 40 minuta, nema tu guzve do mraka.
Аврам Гојић Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Super tekst ali mi je malo smešno ovo kad za pivo u plastičnoj flaši kaže "pivo". Tačno se vidi zelotizam koji prati svaku novu modnu pomamu, rešili connoseuri da najstarije narodno piće na svetu pretvore u znalačku zabavu za srednju klasu dobro, i te će bubice proći.
Dr Arslanagić Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 ja ću svakako ići, želim da sledeće godine probam da napravim kvalitetan bitter
*edited by mod Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Zaboravih da pohvalim onaj youngs double choclate stout. Ocekivao sam nesto slatko i likerasto ali je zapravo fino gorko i vise ima aromu kafe nego li cokolade.
Recommended Posts