Venom Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Хвала на комплименту. Нисам то хтео да истичем али кад већ инсистираш... Nema problema, uvek se obradujem kad vidim odbacivanje komercijale i isticanje pravih vrednosti. Zarko iscekujem sledeci review proizvoda lokalne nano pivare koju si otkrio pre ostatka tvoje ulice i otkupio citavu godisnju proizvodnju od sest flasa.
fikret selimbašić Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 da, kiselo jako Jest limenka krš ali probaj zidara sarajevskog, ima ga po bosanskim Konzumima, odličan, skoro ko zaječarsko.
renne Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Probao, i zidarsko i dvolitru, sasvim dugačije od limenke, juče baš cepao zidarsko
fikret selimbašić Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Meni je takođe sarajevska dvolitra bolja od limenke a nisam neki ljuti pritivnik limenki. Karlovačko npr. mi savim dobro u limu, plus još gomila drugih. Srajevski zidar me oduševio kad sam radio par mjeseci u gradu pa smo ga uzimali u pivari, nekad i istog dana punjeno, uh.
renne Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Da, iznenađujuće kako je loše u limu. Imače, u maxiju ima burence badvara za 1100
Töölönlahti Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) E, a je l' pio neko bihaćki Preminger? Imaju i nešto što brendiraju kao Unski biser, to možda? Milion puta sam prošao pored tendi ili video u radnjama, ali nikada kada sam actually išao po/na pivo... Edited July 9, 2014 by Töölönlahti
fikret selimbašić Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 E, a je l' pio neko bihaćki Preminger? Imaju i nešto što brendiraju kao Unski biser, to možda? Milion puta sam prošao pored tendi ili video u radnjama, ali nikada kada sam actually išao po/na pivo... Taj Biser sam samo u dvolitarskoj plastici vidio, nisam ga pio. Preminger u limenci jesam ali mi je bolji onaj u 0'33 staklu.
renne Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 E, a je l' pio neko bihaćki Preminger? Imaju i nešto što brendiraju kao Unski biser, to možda? Milion puta sam prošao pored tendi ili video u radnjama, ali nikada kada sam actually išao po/na pivo... pio ja, mislim da imam negde i slike. Može da se pije
porucnik vasic Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nema problema, uvek se obradujem kad vidim odbacivanje komercijale i isticanje pravih vrednosti. Zarko iscekujem sledeci review proizvoda lokalne nano pivare koju si otkrio pre ostatka tvoje ulice i otkupio citavu godisnju proizvodnju od sest flasa. Уопште се не ради о квантитету него о квалитету. Није у питању снобовштина. Пива са простора бившег Титостана су једноставно у већини случајева лоша, конфенцијски јефтина( у случају Сарајевског оно не да није горко, него је пуно неких металних и вештачких укуса да више личи на течност за прање посуђа него на пиво) и нема претеране везе где су произведена. Сарајевско, Ожујско, Карловачко, Јелен, Лав све је то ђубре које не вреди да се пије. Пошто се овде нико не хвали да пије Јеленка или Лав потпуно ми је сулудо да се хвали са њиховим клоновима из Хрватске. Зајечарско је са друге стране одлично, нисам пио Истарско нити то Пан, не знам, а што се тиче врло добрих пива из комерцијалних пивара ускоро извештај са дегустација по Баварској и Русији.
Venom Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Piva sa prostora bivse Jugoslavije su ono sto stanovnici prostora bivse Jugoslavije najcesce piju u svom svakodnevnom zivotu. Propustio sam trenutak kad te je CK bivse Jugoslavije imenovao za kontrolora kvaliteta i onoga sto se pise ovde. Dakle, ako hoce da pisu o onome sto piju u svakodnevnom zivotu, mogu to da rade sve dok ne popijes poslednji flasirani centilitar Filtered Coyote Piss Brew iz Buforda, Wyoming, population 1. Ti mozda ne mislis da je snobovstina, ali reci da su Lav, Jelen itsl. djubre koje ne vredi da se pije je samo za podsmeh. Pils k'o pils, sluzi uglavnom za nalivanje u prigodnim trenucima. Pa ako vec insistiras da je u pitanju visa umetnost konzumacije i pravljenja, onda bi trebalo da ti bude jasno da i kvalitet piva moze da se menja, na bolje ili gore.
porucnik vasic Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Piva sa prostora bivse Jugoslavije su ono sto stanovnici prostora bivse Jugoslavije najcesce piju u svom svakodnevnom zivotu. Propustio sam trenutak kad te je CK bivse Jugoslavije imenovao za kontrolora kvaliteta i onoga sto se pise ovde. Dakle, ako hoce da pisu o onome sto piju u svakodnevnom zivotu, mogu to da rade sve dok ne popijes poslednji flasirani centilitar Filtered Coyote Piss Brew iz Buforda, Wyoming, population 1. Ti mozda ne mislis da je snobovstina, ali reci da su Lav, Jelen itsl. djubre koje ne vredi da se pije je samo za podsmeh. Pils k'o pils, sluzi uglavnom za nalivanje u prigodnim trenucima. Pa ako vec insistiras da je u pitanju visa umetnost konzumacije i pravljenja, onda bi trebalo da ti bude jasno da i kvalitet piva moze da se menja, na bolje ili gore. Ја не знам у чему је твој проблем. Кажем да је Зајечарско јако добро, да вреди да се пије а да сликање са Ожујским је потпуна глупост ако имаш Зајечарско. Мени је једноставно тупаво да Карловачко или Сарајевско проглашавам пивом само ииз разлога југоносталгије.
renne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 A gde ćeš u Hrvatskoj naći zaječarsko? Još to da nam objasniš
Recommended Posts