Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
Ne.Odnos cena kvalitet to je najbolje pivo kod nas.
A koliko kosta taj Efes?
Posted

60-65 dindžera. malo ga je teže naći u radnjama koje se ne zovu maxi.ja se navukoh na to u zadnjih par meseci. :blush:

Posted

jes, stvarno je mnogo dobro, i ja se navuko, imam 20+ flasa koje su nepovratne, a zao mi da ih bacim. bice dobre za rakiju. bas je dobro pivo. cak bolje i od sarajevskih somuna :bee:

Posted
60-65 dindžera. malo ga je teže naći u radnjama koje se ne zovu maxi.ja se navukoh na to u zadnjih par meseci. :blush:
Probao sam ga i ja pre nekog vremena i dopalo mi se!! Flaja je za svaku pohvalu. E ima ga u Simketu u bloku!
Posted

Ja placam efes 55 din u diskontu pica.

Posted

Now piving - Leffe blonde :wub: ...$9.5 u restoranu, al' nek ide zivot.LeffeBlonde.jpg

Posted
img0025bg9.jpgimg0025bg9.923785623b.jpg
Paulanera ima u marketu Padina na istoj (Cukarickoj). 115 din.
Posted
ima li jos uvek Paulanera tamo?
Ima. 140dinara
Ima ga jos uvek. Ja prekjuce pazarih.
Posted
Now piving - Leffe blonde :wub: ...$9.5 u restoranu, al' nek ide zivot.LeffeBlonde.jpg
leffe je ekstra.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ko do kraja oktobra potrosi na jednom racunu 1500 din (oko 10-11 flasa) dobija za Dz burence od 5lEDIT: Paulaner je u pitanju

Edited by pavllle
Posted

a u kojim prodavnicama je aktuelna ova promocija?

Posted (edited)

Ovih dana često pokupim u lokalnoj alkoholarnici:Zywiec-6pk-Btl-278058.jpegOd jačih stvari trenutno znam da kupim ovo englesko pivo:hobgob.JPG...Kad sam u Qu?becu... tamo svaka kafana ima 1938.jpgI baš je dobro.EDIT: The tags.

Edited by crveni autobus
Posted
a u kojim prodavnicama je aktuelna ova promocija?