radisa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 4 minutes ago, morgana said: postojale su i prije 35 godina, kad je ovaj odrastao u namastiru Naravno, ali Miša to izgleda ne zna... Kao i što ništa drugo ne razume... Evo vezuje kvote za nivo demokratije... Grandmothers and frogs... 1
Jumanji Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Debil kaže da svoje dete uči od 8 godine, a sad kaže da tek od 13 treba da se uči u školi... Licimur[emoji769]... Postoje jako dobre knjige o sexu za decu od 7-8 godina prilagođene uzrastu... Ovaj izgleda ništa o sexu ne razume... A i rado ga se seća, verovatno...Vidim da lik gostovao u nekim emisijama gde se velicalo srBstvo. Tako da...Najvise me nervira sto on predstavlja vecinsku Srbiju i sto moram i ovde da ga slusam, a baljezga teske gluposti.Idi bre Olja...
radisa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Just now, Jumanji said: Vidim da lik gostovao u nekim emisijama gde se velicalo srBstvo. Tako da... Najvise me nervira sto on predstavlja vecinsku Srbiju i sto moram i ovde da ga slusam, a baljezga teske gluposti. Idi bre Olja... Nije to loše što mogu da čujem ovog idiota, ja ovakve ljude ne poznajem...
Moonwalker Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Ima kolumnu u Politici godinama. Ja ovo ne mogu ni na odlozeno da odgledam. Zato cenim ovaj forumski “prenos ” do besvesti. Edited January 31, 2021 by Moonwalker 1
Jumanji Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Ma covek koji je spocitava zakon o sprecavanju nasilja u porodici, nemamo sta da pricamo, da ga komentarisemo, a bogami ni slusamo.
radisa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 4 minutes ago, Jumanji said: Ma covek koji je spocitava zakon o sprecavanju nasilja u porodici, nemamo sta da pricamo, da ga komentarisemo, a bogami ni slusamo. Ma sad vidim da je išao sa Glišićem da protstuje protiv predsednika SANU, jer čovek ima svoje mišljenje, pa mi je sve jasno... Sprovodi agendu koju mu je neko dopustio i taj isti ga i gura po medijima...
Milosh76 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Jbt, pomslih u sekundi "otkud Micko na RTS da prica o spomeniku"
radisa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Kakav licimur™, kad njegove istomišljenike kritikuje neko, to je strašno, a on kad ide da pali baklje ispred SANU, onda ništa... Govno...
Misko Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 On 31.1.2021. at 21:33, Jumanji said: Boze i ova Olja koga sve zove. Pa jbt mis, koji ce nam ova dileja kada ide vec po nacionalnim frekvencijama. Iznervirah se. Ako se vec zalazemo za slobodu medija, onda i treba da pustimo svakoga da kaze sta misli, pa i one koje smtramo budalama, ludacima, i slicno..u suprotnom, nema razlike izmedju toga i Vuciceve okupacije medija..nevezano za konkretnog gosta i emisiju, pricam generalno..i mene je nrvirala ona kozetina kada je bila sa Zaklinom i Milicom kralj, pa eto..
Milosh76 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Malo o plagijatima, malo o borbi protiv mafije... 2 2
Recommended Posts