Valk Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Milica se dosta dobro savlađuje da je ne nabode.
giuseppe Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Pa tako je nažalost, ovde je svaka beskrupulozna budaletina pobednik već osam godina. Nije? Sent from my GM1913 using Tapatalk
Dsnake Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Pa tako svako sa pozicije moći, ako tako gledamo i SNS drvo pobeđuje, samo nacrtaš cinični kez
Frank Pembleton Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 4 minutes ago, morgana said: nah, tom logikom svaka bezobrazna budaletina je pobjednik ne znam odakle olji ideja da ovu spodobu dovede i da je dovede bas sad Pa za ovu nikad nije dobro vreme.Ili je dovodis ili ne.
John Coltrane Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 3 minutes ago, morgana said: nah, tom logikom svaka bezobrazna budaletina je pobjednik ne znam odakle olji ideja da ovu spodobu dovede i da je dovede bas sad Pa šta ostali rade (i u studiju i u državi) protiv bezobraznih budaletina?! Milica Kralj je odlična ali Žaklina se baš prepala. Čak mi je i Olja previše povučena.
mraki Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 (edited) Ovaj je u pravu 100%, Olivera prevazišla REM, ovo večeras je završni test za neku višu funkciju. Reklo bi se da je položila. Edited November 15, 2020 by mraki
Jumanji Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Zasto je neko ne poklopi malo jbt? Slusam je, kao i preostale tri, kao i ranije kada su u nekom studiju [emoji849] suprostavljeni i shvatila da se Kerberi veoma pazljivo biraju.Pa pored toga sto su prirodno drski i krajnje bezobrazni, vladaju nekim vokabularom, mada je on naravno prilicno prizeman strogo u sluzbi vlasti, njihova boja glasa mora da bude dominantna i jaka i da ih skoro niko nikada ne nadglasa.Fali neko zvonce a la Marinikino.
SNARC Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Just now, mraki said: Ovaj je u pravu 100%, mislim da je Olivera prevazišla REM, ovo večeras je završni test za neku višu funkciju. Ako moze Darija..ako moze Goca Comic...pa ova je za premijera posle Brbane. Ona bi i Vucica srusila.
giuseppe Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Destilovano zlo, progoreće tu stolicu.Bar neko da joj kaže da je REM posao radila loše jer nije bila niti otprilike nepristrasna... Neko je probao, ali nedovoljno glasno.
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Kakvi su bre ovi tendeciozni i maliciozni komentari gledalaca, svi protiv neprikosnovene pobednice ove emisije? Znam ja u stvari ko su oni, to su Solakovi placenici..
msv Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Glupa Milica spominje Vojtehovsku, taman da je Kruela napenali...
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Kako ju je Olja bacila u rebus na kraju, "jesu i tebi spustali reglere veceras?"
ultra plasticni Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 15 minutes ago, giuseppe said: progoreće tu stolicu. It s better to burn out then to fade away sto bi reko Nil Jang 1
ragasto Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Pa dobro, sad možemo da nastavimo da se žalimo kako niko ne sme da dođe kod Olje...
Recommended Posts