November 7, 20204 yr 7 hours ago, svashtabezneshto said: nikola tomić je bio urednik u nin-u, nije on toliko nepoznat pre dve godine je napustio nin, nije ga bilo u javnosti u poslednje vreme se aktivirao Koliko sam ja neupućen Sem Ćulibrka i Mališićke (koju rado i gledam i slušam) nisam primetio ostale. To je ta neka averzija prema neki periodima NINa kad sam ih se gnušao, da me pitaš prvu postavu Vremena znao bih u po noći. 4 hours ago, pt 2.0 said: meni je taj čovek psihofizički izuzetno odbojan, a nisam u stanju do kraja da provalim zašto. to me kopka, jer sam subjektivna kakve god stavove da iznosi - pošto mi je odvratan. pratiš tviter? tamo ga ima... I meni je užasan, od pojave (kako se užasno oblači), pa kako priča kao da se davi, često je nerazgovetan, a i kad sam redovno kupovao Danas i čitao ga nisam ni nazirao "oštricu pera" uglavnom neka opšta mesta, već vidjeno. Tek emisije koje su mu udelili na TVNS i kojekude su bile negledljive. Na twitteru pratim uglavnom Fabricia Romana, imam nalog ali ne doprinosim™
November 7, 20204 yr 6 hours ago, ultra plasticni said: Nisam ispratio za Panovica, on je sada na tamnoj strani? Svaka čast Vučiću što gradi puteve, nadao sam se da će pretvoriti radikale u LDP, nema previše slobode, ali bar ja imam nebitnu emisiju na RTV-u... To mu je žvaka otprilike, pH 7 uz male konstruktivne oscilacije. Edited November 7, 20204 yr by msv
November 7, 20204 yr 12 minutes ago, Nikodije said: ovo je ekipa koja komotno moze i na hit tvit, preskacem. I koja tamo mnogo više pripada
November 7, 20204 yr 10 hours ago, svashtabezneshto said: nikola tomić je bio urednik u nin-u, nije on toliko nepoznat pre dve godine je napustio nin, nije ga bilo u javnosti u poslednje vreme se aktivirao Ma da u Blicu zapravo RAS Media pa su ga vozali tamo vamo po izdanjima. Ono novinar, ali fensije je "Strategic and crisis communication at corporate sector; political advising." Pa se onda otkrije tw , pa kad naidje na gangbang, onda je tw sranje i tako....
November 7, 20204 yr 13 hours ago, svashtabezneshto said: nikola tomić je bio urednik u nin-u, nije on toliko nepoznat pre dve godine je napustio nin, nije ga bilo u javnosti u poslednje vreme se aktivirao Nije morao...
November 7, 20204 yr 8 hours ago, Frank Pembleton said: Ma da u Blicu zapravo RAS Media pa su ga vozali tamo vamo po izdanjima. Ono novinar, ali fensije je "Strategic and crisis communication at corporate sector; political advising." Pa se onda otkrije tw , pa kad naidje na gangbang, onda je tw sranje i tako.... A piše i za Vreme sad
November 7, 20204 yr A piše i za Vreme sadDa skoro je prešao, mislim da je sad fultajm tamo.... Shiit has hit the fan!
November 8, 20204 yr 34 minutes ago, Apollo Creed said: Prejak je ovaj rezedo sako,treba imati mooda da se to obuče... Mislim da nas dvoje jedini u svemiru ovo gledamo.
November 9, 20204 yr Jeziva emisija. Nisam gledao dugo, nekih pola sata ili tako nekako, nekako sam preziveo to polusatno isisavanje razuma i karaktera iz studija.
November 9, 20204 yr https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158957977972630&id=791267629olja bećković je toliko površna, tendenciozna, ostrašćena, toliko svaku temu banalizuje i svodi na neke idiotske ekstremne dihotomije, da stvarno ne znam zašto i kome je to više relevantna politička emisija... evo, ne znam ni što ja gledam ovo jednom u sto nedelja...neophodan nam je težak reset svega, ovo ne liči više ni na šta. .... Shiit has hit the fan!