James Marshall Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 14 hours ago, pbg12345 said: a i realno koga ugostiti? nije da je srbija prepuna kvalitetnih potencijalnih gostiju za takvu formu eventualno da se malo vise okrene "ex yu" prostoru to, cinjenica da emisija ne ide na tv sa nacionalnom frekvencijom i zasicenost relativno slicnim sadrzajima su glavni razlozi sto UN vise nema gledanost (a i kvalitet) kao ranije Pa možda da promijeni format, jbg, iskreno, previše je tri gosta u emisiji od 2 sata u kojoj sat vremena pojedu predlozi, reklame i ono anahrono uključenje gledalaca na fiksni, kao neki program inkluzije, 90% ljudi se ili usere od toga što čuje svoj glas ili su neki ljudi teško odvaljeni od realnosti
Milošica Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 4 minutes ago, John Coltrane said: "Epsko arčenje vremena" Car.
Zabalujev Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Deo do predloga je odličan. Od predloga već pripada muka... Ivanović je očekivano izdominirao. Zbog njegovih izjava o pravoj opoziciji i novima koji se pojavljuju očekujem da ga tek zavole ovi što se gade na rasističke viceve. Naravno, ni izbor gostiju nije bezveze, tema emisije se, doduše, može ponavljati svake druge nedelje.
Milosh76 Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Jos uvek nisu pomenuli Paskaljevica? Mogla je da napravi miks njegovih filmova kao neki predlog...
Frank Pembleton Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Mislim da Olja ima princip da nečija smrt ne može biti predlog za utisak... .... Shiit has hit the fan! 1
Milosh76 Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Znam to, ali mogla je makar da pomene u odjavi ili Romcevic da se seti kolege...
jackruby Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Ali onaj lik što se već nekoliko puta javlja i predlaže Ivanovića za predsednika... I još traži Oljin mejl da joj predloži nešto. Edited September 28, 2020 by jackruby
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Pobednik je lik koji se javio sa predlogom 6 Ko nije,obavezno neka pogleda
dragance Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ne bilo ti zapovedjeno, ne bih da gledam emisiju, a predlozi me uvek deprimiraju, de reci koji je to 6. predlog bio.
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 2 hours ago, dragance said: Ne bilo ti zapovedjeno, ne bih da gledam emisiju, a predlozi me uvek deprimiraju, de reci koji je to 6. predlog bio. Ma nije fora u samom pregledu 6 nego u njemu koji je rekao "ajde predlog 6" ne znajući o čemu se u bilo kom predlogu radi... Sve u svemu nije toliko bitno,ali smejao sam se kada sam gledao.
John Coltrane Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 On 28.9.2020. at 15:01, Milošica said: Pobednik je lik koji se javio sa predlogom 6 Ko nije,obavezno neka pogleda Klipan koji nije ni gledao predloge, a ide na siguricu da sve ima veze sa Vučićem ili Vulinom, a broj 5 je Brnabin brat . Olja je to uvek sekla, kad neko brzopleto kaže "Dobro veće, glasam za predlog broj 1 i hteo bih da kažem..." a Olja insitira na objašnjenju i ako ne objasni spusti slušalicu. Ovaj je baš zvučao komično, "imao sam neke obaveze pa nisam ni gledao od početka"
Frank Pembleton Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Realno koncept emisije umire, a Olja B. niti hoće, niti ume da uradi nešto sa emisijom i tako će to da se taljiga... .... Shiit has hit the fan! 1
Misko Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 neka kaplje lova, jos koju sezonu pa moze i u penziju, sta je briga...
pt 2.0 Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 koleginica me pitala da li sam gledala utisak, nisam bolesna, kaže gledajte obavezno, sad dođem ovde i iščitam vaša mišljenja o smrti utiska. i odoh da ga pogledam.
Recommended Posts