Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Moj izbor za Utisak: Teofilo, Šešeljev sin, Macura.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ma jok bre. Čedomir i Valentina Reković. Srbija na esidu.

105700461_753948988743356_80694210326246

ja ovo više ne mogu da slušam

Isto

Georgiev i Bobisa su skoro bili. Jbt smorila je za medalju.

Au jbt djeluje kao da Boban duži sobičak u zgradi Nova/N1, pa otplaćuje kiriju gostovanjima

Sloba mora da se promoviše kao novi projekat Nove. Da ne kažem, drug direktor.

Boban pro-SzS analitičar, mora da ima mesta. 

1 hour ago, James Marshall said:

Au jbt djeluje kao da Boban duži sobičak u zgradi Nova/N1, pa otplaćuje kiriju gostovanjima

Sad ima 3 vezana gostovanja na Koštnjaku. Par dana predaha, pa opet na N1. Zeznuto je samo što je N1 na drugom kraju grada.

1 minute ago, msv said:

Sad ima 3 vezana gostovanja na Koštnjaku. Par dana predaha, pa opet na N1. Zeznuto je samo što je N1 na drugom kraju grada.

A valjda plaćaju taksi, mada, možda im je isplativije da rentiraju ili plaćaju (zlo)upotrebu sopstvenog vozila. 

Meni samo nije jasno koga vi očekujete, pa još posle ovih izbora? Kolika je to Srbija pa da ona menja goste kao čarape? Ne budite smešni.

Očekujem nekog ko nije Boban Stojanović, iako je lik super i kul i sve je u redu, ali čovjek je bukvalno u posljednjih 80 sati na te 2 televizije pričao bar 8 sati. Ako ne i više. Ako ne mogu da nahvataju više od 5 različitih ljudi, onda neka gase emisiju. 

Pa daj imena tih 5 ljudi.

dosadne li emisije. još kad nema sukoba. samo su interesantni predlozi a to već nije zasluga autorke već društvene zbilje.

Kojih, koji se vrte i gostuju stalno? Ili nekih novih?

Ako pričamo o anallitičarima, tu su Đ. Vukadinović, Stojanović, Cvijetin Milivojević i ponekad zaluta neko od novinara tipa Stupar (koji je zanimljiv btw) ili Janjić. Ali ova trojica su ono, dio inventara, kao Krlo, Anđelković, onaj karijerni Milivojević i slični na Pinku. 

Kažem, ako nema ko šta u ovoj državi pametno da kaže mimo ovih nekoliko, onda je to pokazatelj da treba zatvarati radnju. 

Doduše i Olja tu ide na siguricu. 

Večeras će Sloba G. najviše da udavi svojim pokušajima da bude pronicljiv i dubok a realno je vrlo netalentovan za neku ozbiljniju priču, davi nebitnim stvarima kao udav na silu tražeći neke uglove koji su samo njemu bitni kao da ne bi bio opštemjestaš.