April 5, 20205 yr Just now, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral POV
April 5, 20205 yr Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione?
April 5, 20205 yr 1 minute ago, Fakundo Sava said: Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione? On je profesionalni političar.
April 5, 20205 yr 14 minutes ago, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral
April 5, 20205 yr 15 minutes ago, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral E baš ti hvala, treba sad i zaspati
April 5, 20205 yr 6 minutes ago, Fakundo Sava said: Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione? nema baš đido mnogo veze sa n1 i novom proizvodi organska jaja, a ima i neke silne hektare pod jabukama
April 5, 20205 yr 44 minutes ago, Caligula said: Kon svira i peva. Prajsles ja videla taj snimak na netu pre nekoliko dana i htela da pošaljem @ToniAdams muzičku čestiku, pošto znam da ga voli
April 5, 20205 yr 17 minutes ago, slepa živana said: ja videla taj snimak na netu pre nekoliko dana i htela da pošaljem @ToniAdams muzičku čestiku, pošto znam da ga voli Jel bajagu?
April 5, 20205 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: Jel bajagu? mislim da je ovo neka navijačka patizanova