Ravanelli Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral
Reaktor Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Just now, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral POV
Ravanelli Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Georgiev se bavi dobrim pitanjima, samo ne zna nista da formulise pod milim bogom
Fakundo Sava Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione?
Apollo Creed Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 minute ago, Fakundo Sava said: Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione? On je profesionalni političar.
Tsai Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Jel to Georgiev reko: "moj prijatelj Zeljko Mitrovic?"
Caligula Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 14 minutes ago, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral
ubibobi Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 15 minutes ago, Ravanelli said: Djilas je montirao kameru u rakurs ko da mu gledalac daje oral E baš ti hvala, treba sad i zaspati
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 6 minutes ago, Fakundo Sava said: Koji je Đilasov biznis,osim naravno Nove i N1,prodao onu marketinšku firmu i gde je posejao te milione? nema baš đido mnogo veze sa n1 i novom proizvodi organska jaja, a ima i neke silne hektare pod jabukama
slepa živana Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 44 minutes ago, Caligula said: Kon svira i peva. Prajsles ja videla taj snimak na netu pre nekoliko dana i htela da pošaljem @ToniAdams muzičku čestiku, pošto znam da ga voli
ToniAdams Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 17 minutes ago, slepa živana said: ja videla taj snimak na netu pre nekoliko dana i htela da pošaljem @ToniAdams muzičku čestiku, pošto znam da ga voli Jel bajagu?
slepa živana Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 2 minutes ago, ToniAdams said: Jel bajagu? mislim da je ovo neka navijačka patizanova
Recommended Posts