Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Moraćemo onda pronaći nešto drugo

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Hoce biti i u 21h? :naughty:

Oce R

Posto tako pise i na sajtu Nove.

Bota kida, da se tako moderno izrazim. 

sofiju sad vidim prvi put nakon 30 godina. kod nje sam isla na pripreme za porodjaj, bile su lepe vezbice, disanje, informacije, relaksacija... stvarno mi je ostala u secanju kao sjajan psiholog a i nije se previse promenila :heart:

Jel to poceo bojkot UN, a da mi nisu javili.

Ocekivao sam bar pt i ordi da kazu koju za onog sa bradicom i kosicom...

sofiju sad vidim prvi put nakon 30 godina. kod nje sam isla na pripreme za porodjaj, bile su lepe vezbice, disanje, informacije, relaksacija... stvarno mi je ostala u secanju kao sjajan psiholog a i nije se previse promenila [emoji813]
Malo se ljutnula[emoji769] kad je Olja rekla da je zbog 65+ skajpom... [emoji16]

... Shiit has hit the fan...

2 hours ago, John Coltrane said:

Jel to poceo bojkot UN, a da mi nisu javili.

Ocekivao sam bar pt i ordi da kazu koju za onog sa bradicom i kosicom...

ako su moji postovi ovde samo 1estetski osvrt na učesnike, onda jebiga. :D

UN mi je bio odličan, melem za dušu, gledala sam juče predveče.

zvala me mama nešto posle 14h da je termin promenjen i da obavezno pogledam. ona gospođa psiholog što se javila putem skajpa govorila je manje-više ono što i moja roditeljica poslednjih nedelju-dve dana: - je l on misli da smo mi maloumni, kakvo je ono obraćanje, pa ja sam i sebe i tebe (tad sestra i brat još nisu bili rođeni) sačuvala od variole vere, i od svega ostalog... itd itd. 

91521392_692538774884378_875878195840784

jel opet u 2?

Jes

Nije nego TACNO U PODNE... Ipak je polcas u 15h

Jel po starom ili novom racunanju vremena?:fantom:

Za sat i 13 minuta :D

Edited by Milosh76