Jumanji Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Misteriozna Valentina, pravice diverzije u glupstini, samo da udju nekako tamo.@Cash lapsus calami
John Coltrane Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Sako i patike, aman zaman, vec smo apsolvirali. Teraj dalje.
gagilija Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Zabole me glava od ove ValentineSent from my SM-J710F using Tapatalk
John Coltrane Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ne pamtim da je ikad Olja bila ovako pristrasna.
duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) 4 minutes ago, John Coltrane said: Ne pamtim da je ikad Olja bila ovako pristrasna. Pa uvek je ona pristrasna. Ali sad je popizdela . Ed. Btw, razumem je u potpunosti. Edited February 9, 2020 by dùda
Tutankamon Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Malo dete ne shvata da smo se mi tih opstih mesta naslusali za ovih 30 godina i apsolvirali sve te prevarante...samo je ona premlada pa misli da ce joj proci...dobice 0,2% i ispljunuce ih gazda..
Frank Pembleton Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ja do sada nisam video nikoga na političkoj sceni koji bolje opisuje reči:Sine dok ćutiš, neko će i pomisliti da nešto znaš, kad progovoriš svi će shvatiti kakav si glupan! ... Shiit has hit the fan...
duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) 16 minutes ago, Tutankamon said: Malo dete ne shvata da smo se mi tih opstih mesta naslusali za ovih 30 godina i apsolvirali sve te prevarante...samo je ona premlada pa misli da ce joj proci...dobice 0,2% i ispljunuce ih gazda.. Ona je premlada a Čomićka je prestara. Valjda. U kojoj smo mi kloaki pa to je strašno. Oba slučaja stupidna do koske. Ili jadna. Kakogod. Ed. Pogledah u pauzi šit-tvit. Pa tamo doslovce teška artiljerija Edited February 9, 2020 by dùda
Tutankamon Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ali jedno mi nije jasno, ova deca će da guslaju svoju priču još dan-dva, nisu nikom zanimljivi, nemaju nikakvu pikanteriju, na izborima će da dobiju 0,2-0,5%, praktično beskorisni a nakon aprila adio mare...a da su ih ostavili u okviru bojkota mogli su još nekoga da prevare, da mute vodu, pa ako se ovi podžapaju nakon izbora (kao što i hoće) da izvaćare, izjajare nešto...da budu investicija za budućnost, nekakva Nova demokratija šta li...cccc jako neiskusno...
toceje Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) Slušajući Valentinu Reković imao sam osećaj sličan kao kada sam prvi put pročitao izraz "autošovinizam" ne zbog toga što mislim da ona ima bilo kakve veze sa tim, već zato što mi je ono što priča zvučalo poznato, kao loš prevod lošeg originala. U slučaju "autošovinizma" setio sam se da je reč o oikofobiji koju je u sociologiju uveo nedavno preminuli Sir Roger Scruton. Oikophobia baš i nije ušla u rečnike jer je manje-više besmislena, ali se srpski besmisleni "autošovinizam" primio i raste kao korov iz govneta. Sa druge strane kod Valentine Reković primećujem nešto što me podseća na "političko krilo" tzv Situacionista. Pre svega na manifestacije koje ona krije "ako vam kažem mogla bih da odem iz emisije", "unećemo bojkot u skupštinu", "menjamo sistem". Nemušta ideologija uz neke akcije (spektakle?) koji će tek da nastupe, "sačekajte malo pa ćete videti" i slično. E sad, mrzi me da iščitavam manifeste propalog pokreta, naročito one umetničke, a izbori nisu daleko pa ćemo videti koliko sam promašio metu i sve ostalo. Edited February 10, 2020 by toceje
kralj Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Oko Valentine nije problem što je baš ona - takva kakva je, regrutovana da služi svrsi. Poražavajuće je da studenti ćute i dopuštaju da ih ova mala kompromituje nekim sitnim, efemernim interesom, interesom koji sa njom ne dele i koji, na kraju krajeva, brani kao trogodišnjak uhvaćen sa rukama u tegli džema.
James Marshall Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Koji studenti, s ovom malom se niko ne identifikuje, niti bilo ko misli da ona predstavlja bilo koga sem samu sebe. Jedino mi nije jasno što joj i ovi "naši" mediji daju toliko prostora.
Recommended Posts