SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Divljanu, naravno. Ovog kurtona se secam iz pescanika i slicnih izdanja..govnar bio tad, govnar ostao. Vlada Divljan je ucestvovao u stvaranju i promociji LDP-a..Divljan je bio u predlozima veceras..ovaj lik je bio u LDP medju vidjenijima. Nista on tu nije povezao bespredmetno. To sto nas prodaje sentiment i nekadasnji optimizam, to je drugi par opanaka.
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 1 hour ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. Ovo im je i dugogodisnja PR taktika, bukvalno taj koncept guraju po svim kanalima. Sve u sluzbi podmetanja eliti™ necega sto ona nije, kulminiralo Vucicevim tekstom u Politici o "laznoj eliti", preko spotova o sendvicima do ovog najnovijeg gde dvojica japija Djilasovaca prostacki ismevaju sirotinju. Jasno vidljiv rukopis podele naroda na vecinsku sirotinju i karikirane i nerealno prikazane gradjaniste. I to radi perfektno. Ovo kao da je lucifer licno uzjahao. Edited January 12, 2020 by Caligula
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 41 minutes ago, SNARC said: Niti cu da mu zamerim niti me briga Mislim da sam tada i glasao za LDP. Sta da mu zameras, Divljan nije politicar. Sada da je Chaddaj neukaljan™ kao u tom trenutku, uz ovakvu komunikaciju i ovakve ljude i meni bi bili opcija za lokal. Dobar koncept (mislim na spot) za lokalne izbore u Starom Gradu. Za Srbiju u celini, ovo je promasen fuzbal Edited January 12, 2020 by Caligula
Cane Vukic Prebranac Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Универзитет у Доњој Горици И Самарџић који "не зна ко је власник"
Apollo Creed Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 11 hours ago, SNARC said: Antifa Đorđo kada je imao 12 godina!
Apollo Creed Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Eldepe je uvek imao najjače kampanje...veliki je Čadah mag...kako je samo lagano naterao Tadića da popije hektolitre kafe u onoj kampanji...ili onu antifa ekipicu koja lovi fašiste u tri ujutru po Bgd...
John Coltrane Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 VRVodinelic, Majic i Radovan Lazic (pise iz Drazvnog Tuzilastva - opet moram guglati ) Ja matoru mogu slusati sto puta bez da mi dosadi.
slepa živana Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 5 hours ago, John Coltrane said: VRVodinelic, Majic i Radovan Lazic (pise iz Drazvnog Tuzilastva - opet moram guglati ) Ja matoru mogu slusati sto puta bez da mi dosadi. radomir iz ne davimo beograd.
Recommended Posts