January 12, 20205 yr 34 minutes ago, dùda said: Ma patetičan mučen. Najbolje sam mu opisala nastup što sam znala 😁
January 12, 20205 yr Jao jao Nikola glasao za 9 kaže Vlada je svojevremeno podržao stvaranje LDP Pa jado jadni. Kakva gnjida od čoveka
January 12, 20205 yr gnjida naravno. kao ne zna da je suvlasnik udg-a milo đukanović. dobro ga je spustila bećkovićka milova prostitutka
January 12, 20205 yr Pa nije slagao čovek, Vlada svirao na osnivačkoj skupštini LDP u SC. To šta je LDP posle postao je deseta stvar...
January 12, 20205 yr Rece neko na TW: Samardzic - Beba za sirotinju. i... Sad je jasno kako je Sergej pobedio na izborima u PSG. Bukvalno, to je to...
January 12, 20205 yr 15 minutes ago, dùda said: Jao jao Nikola glasao za 9 kaže Vlada je svojevremeno podržao stvaranje LDP Pa jado jadni. Kakva gnjida od čoveka Niti cu da mu zamerim niti me briga Mislim da sam tada i glasao za LDP.
January 12, 20205 yr 5 minutes ago, SNARC said: Niti cu da mu zamerim niti me briga Mislim da sam tada i glasao za LDP. kome ne zameraš ? pa nije to bitno, nisam mislila na to već na pozivanje na tu podršku u ovom momentu em je čovek pokojni, em je 2020 i danas ldp više nema veze sa tim što je bio jbg, nisam obrazlagala, mislila sam da je jasno ed. ljigavost je neopisiva, danas se pozivati na tu podršku a tek da ne govorim zbog toga glasati za predlog 9 Edited January 12, 20205 yr by dùda