Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Caligula said:

Meni najjace sto je pisao Basarinim stilom - sem ako nemaju slican stil, nisam ga ranije citao.

Pa naravno da nisi kad ti uopste i ne citas novine, niti pratis politiku. Ovaj forum ti je prozor u iskrivljenu drustvenu stvarnost koju kroz njega vidis. 

Posted

Idi?

Nesto te lose puklo, u cemu je problem?

Posted

fucking šutanovac

:isuse:

valjda od ponoša može da se čuje koja pametna

Posted
3 hours ago, msv said:

EKCxFg2W4AEGLe0.jpg

ovo jadno govno sa cirozom mozga nista nije uspelo da smisli duhovitije nego da pokusa da uvalja coveka u njemu dobro poznatu kaljugu seljacke pokvarenosti i sluzave snishodljivosti.

nemusti ambasador i veliki reformator srpskog jezika ostace upamcen samo kao uvek prikriveni cankoliz svih vladara i sistema.

Posted

fucking šutanovac
:isuse:

valjda od ponoša može da se čuje koja pametna
Šutanovac sad ima neku NGO?

... Shiit has hit the fan...

Posted

sačuvajmo mrčajevačke slavuje

:fantom:

Posted (edited)

Opa SNS ponovo nekom HTML developeru dao pare

Edited by Caligula
Posted
1 hour ago, msv said:

Održive integracije jbtbg :isuse:  Mladoliderski rečnik odvrnut na jedanaest: vladavina prava, inovacije, solidarnost, slobodno tržište, maksimizacija društvene koristi od neraskidivo povezanih procesa :puke:  

Ali kakve ovo veze ima sa OB i Utiskom nedelje?

Posted

Aj delovi DS i PSG, no i Ivan Andrić. :rolleyes:Ne znam da li se i Bojan Đurić priključio, svakako to dodaje dozu dodatnog jajarenja. 

Šutanovac skoro pisao za Vreme neki autorski, bezbednost, odbrana i sl. Kapiram da Olja planira da ga ukrsti s Ponošem oko aktuelnih špijunskih i oružarskih dešavanja, a i još malo za-protiv bojkota.

Posted
Aj delovi DS i PSG, no i Ivan Andrić. :rolleyes:Ne znam da li se i Bojan Đurić priključio, svakako to dodaje dozu dodatnog jajarenja. 

Šutanovac skoro pisao za Vreme neki autorski, bezbednost, odbrana i sl. Kapiram da Olja planira da ga ukrsti s Ponošem oko aktuelnih špijunskih i oružarskih dešavanja, a i još malo za-protiv bojkota.
I onaj drugi iz LDP, onaj što je pravio HUB-ove...

Posted (edited)
22 minutes ago, Frank Pembleton said:

I onaj drugi iz LDP, onaj što je pravio HUB-ove...

Sad videh da je i Đurić tu. :rolleyes: Jel on taj sa hubovima, to mi je promaklo?

Inače je fascinantno da DS i dalje ima kapaciteta za igre prestola i ljude dovoljno glupe da pomisle da će iz toga profitirati. Što će nam Šutanovac, verovatno, sutra i demonstrirati.

Edited by Zabalujev
Posted (edited)

Voleo bih g-đu Macuru u emisiju, pa, recimo, novinare Zokija Ostojića i Velju Pajovića ...  

Edited by stoka
Posted
Sad videh da je i Đurić tu. :rolleyes: Jel on taj sa hubovima, to mi je promaklo?
Inače je fascinantno da DS i dalje ima kapaciteta za igre prestola i ljude dovoljno glupe da pomisle da će iz toga profitirati. Što će nam Šutanovac, verovatno, sutra i demonstrirati.
Ne Dejan Ranđić

https://www.icthub.rs/members/dejan-randic/