John Coltrane Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Olji 3 utiska jebeni Maric-bolje da je pustila celu emisiju.
mraki Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ko je odvratniji, Marić ili Djuka?! Uh, stomak mi se prevrće...
gagilija Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Djuka definitivno. Maric je alkos i polako odlazi, ali ovaj je u punoj snazi i odvratno je agresivanSent from my SM-J710F using Tapatalk
slepa živana Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 minute ago, mraki said: Ko je odvratniji, Marić ili Djuka?! Uh, stomak mi se prevrće... okreni na al jaziru, ide vučić uživo.
gagilija Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 okreni na al jaziru, ide vučić uživo.Polako Zivka, imaj milosti...ja jedva varim predloge [emoji4]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
James Marshall Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Komentariše izbore u drugoj državi? Zapravo ne, pljuje opoziciju
mraki Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) Olja outovala Krleta Inače, Sofija odlična. Sergejev mladunac tanak, ali i dalje bolji od Sergeja. Edited October 6, 2019 by mraki
mraki Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajd prepricajte...za krloa Rekla da se krije iza ženskog imena na Tviteru, i predstavlja kao Magda Pejaković, analitičarka. Zaključao/la odmah profil i promenio/la ime
ToniAdams Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) Gledo danas, onaj mali sergijin zamenik užasno iritantan, desničar i ženica ok, stime što je ona slatkiš. Mimo toga ne kapiram čemu ova emisija. Jedan od nebitnijih dosad. U stvari kapiram, zbog samih utisaka, koji su prejaki. Edited October 9, 2019 by ToniAdams
Recommended Posts