September 22, 20195 yr Mene je Utisak veceras, bas potresao... Sigurno najbolji od povratka... Novinari su jako hrabri, konkretni
September 23, 20195 yr I mene iznenadilo koliko su konkretni i u isto vreme odlucni, sva trojica. Mozda ih vozi neki istrazivacki adrenalin, sta li - kako god, najkorisniji ljudi u Srbiji trenutno (i sto rece Čečen, velike patriote) Edited September 23, 20195 yr by Caligula
September 23, 20195 yr 11 hours ago, gsb said: Mene je Utisak veceras, bas potresao... Sigurno najbolji od povratka... Novinari su jako hrabri, konkretni zaista. i mene takođe. pa i svi oni koji su se javljali su zvučali prilično potreseno, naročito ona žena iz novog sada. neki udar hiperrealnosti. čak i na ona oljina pitanja, a kad to kažete, na osnovu čega... niko se nije ni mrvu uznemirio, odgovor, dokazi. za trenutak izgleda kao da ustvari jedino oni rade nešto ozbiljno u političkom smislu.
September 23, 20195 yr I Vesić to pomenuo u onoj emisiji što sam kačio na BG temu, mada nije imenovao. Bolesnici.
September 23, 20195 yr Ako ako neka im neko trese kavez. Mislio sam da takva govna postoje samo u filmovima, a ovi ladno izglasani za vodje
September 23, 20195 yr žuljalo ih je šta su pričali po pisanju tabloida, pre svih informera i srp telegrafa, hiruški može da se odredi šta najviše svrbi sns tj vučića e ne bih ni vesića isključio. opak pr radi potpuno nezavisan od stranke Edited September 23, 20195 yr by kud u maglu Simoviću