Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

izem mu pirsing, ovom iz krika

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

:lolol:

Pogledajte šta piše na Dojčinovićevoj majici. 😁

EAuMjV8XkAAt3pQ.jpg

Dojčinović nosi i krik čarape :lolol:

EFFj-URm-Wk-AITC3y.jpg

Svaka cast ovim ljudima.

Ali zaista, svaka cast. I Olji.

Mene je Utisak veceras, bas potresao...

Sigurno najbolji od povratka...

Novinari su jako hrabri, konkretni

I mene iznenadilo koliko su konkretni i u isto vreme odlucni, sva trojica.

Mozda ih vozi neki istrazivacki adrenalin, sta li - kako god, najkorisniji ljudi u Srbiji trenutno (i sto rece Čečen, velike patriote)

Edited by Caligula

11 hours ago, gsb said:

Mene je Utisak veceras, bas potresao...

Sigurno najbolji od povratka...

Novinari su jako hrabri, konkretni

zaista. i mene takođe. pa i svi oni koji su se javljali su zvučali prilično potreseno, naročito ona žena iz novog sada.

neki udar hiperrealnosti. čak i na ona oljina pitanja, a kad to kažete, na osnovu čega... niko se nije ni mrvu uznemirio, odgovor, dokazi. 

za trenutak izgleda kao da ustvari jedino oni rade nešto ozbiljno u političkom smislu. 

EFLI6-AGWw-AI46-WR.jpg

:lolol:

I Vesić to pomenuo u onoj emisiji što sam kačio na BG temu, mada nije imenovao. Bolesnici.

Ako ako neka im neko trese kavez.

Mislio sam da takva govna postoje samo u filmovima, a ovi ladno izglasani za vodje

žuljalo ih je šta su pričali

po pisanju tabloida, pre svih informera i srp telegrafa, hiruški može da se odredi šta najviše svrbi sns tj vučića

e

ne bih ni vesića isključio. opak pr radi potpuno nezavisan od stranke

Edited by kud u maglu Simoviću

Ova trojica su pokidali.

Sutra cu da odgledam ponovo

do tada

Gde ima da se pogleda emisija od sinoc?