Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Strašno kako se društvo podelilo na tabore. Olja i Ivan će pre ili kasnije početi ponovo da zovu iste goste. Situacija na pinku, hepiju, prvoj, o-botu ili studiju-botu, pa čak i na rts-u je još gora, tamo se u političkim emisijama vrti uvek istih 15-ak kreatura ...

Edited by stoka

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

On 28. 6. 2019. at 16:50, stoka said:

Strašno kako se društvo podelilo na tabore. Olja i Ivan će pre ili kasnije početi ponovo da zovu iste goste. Situacija na pinku, hepiju, prvoj, o-botu ili studiju-botu, pa čak i na rts-u je još gora, tamo se u političkim emisijama vrti uvek istih 15-ak kreatura ...

ali ne zaboravi da danas postoji jak internet i jake društvene mreže.

to nije bilo u herojsko doba b92 i delimično studio b

pa u ovakvim društvima bez ideologija sa jasnom socijal pričom uvek je podeljeno na 2 šanca.

još nemamo mi nigde na balkanu političke podele

On 28. 6. 2019. at 17:11, bradilko said:

ali ne zaboravi da danas postoji jak internet i jake društvene mreže.

to nije bilo u herojsko doba b92 i delimično studio b

pa u ovakvim društvima bez ideologija sa jasnom socijal pričom uvek je podeljeno na 2 šanca.

još nemamo mi nigde na balkanu političke podele

Nemoj precenjivati uticaj drustvenih mreza na stariju populaciju..  Bas kao sto veliki deo Srbije nema pristup N1, Nova/ ima pristup PTC, pink, Studio B.

On 28. 6. 2019. at 17:58, John Coltrane said:

Nemoj precenjivati uticaj drustvenih mreza na stariju populaciju.. 

Nemoj ni potcenjivati. Alo kurir blic informer aplikacije brišu pod sa n1 na Google play. Da ne pominjem kontekst vesti koje izleću na hrom početnoj strani koji se sastoje od miksa vučića zadruge i parova, bar na uzorku od 10ak android telefona koje sam imao priliku da vidim kod ljudi 60+ godina.

Olja Černobiljka

Raka k’o u tudjoj košulji. 

Ko su gosti? Ne gledam

On 30. 6. 2019. at 19:09, Tsai said:

Ko su gosti? Ne gledam

^^^^^^^^

Deagan Ilic tv manijak, Raka glumac i neka bakuta koja je od starta pogodila - izgubili smo smisao zivota.

On 30. 6. 2019. at 19:06, John Coltrane said:

Raka k’o u tudjoj košulji. 

košulja je za smoking i leptirku

:nobles:

uzeo je u fundusu snp-a 100%

Pa sad pricam hanumi, ovi spicevi na kragni su za leptirku. Tj. samo spicevi, dalje ni nema kragne. I ove mazetne na rukavima. 

Kostim garant :D

On 30. 6. 2019. at 19:16, kud u maglu Simoviću said:
košulja je za smoking i leptirku
:nobles:

uzeo je u fundusu snp-a 100%
O tebi pričaju

“Nemaju svi ljudi zdrav razum” - bakuta zakiva.

Sad ce Olja na temu "svi su isti"  :heart: jedva cekam

Edited by Caligula

Auuff pa danas nedelja [emoji52]