gospa buba Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 chekaj oni to ozbiljno sa ambasadama onda je mirjana karanovic vishe nego pametna zenska, s obzirom na pochetne uslove
Weenie Pooh Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 1 minute ago, gospa buba said: chekaj oni to ozbiljno sa ambasadama Kako ne, pa ostavio je gore neko link do spiska delatnosti koje su za samo godinu dana stigli da obave small council creatives. Ima svega i svačega, od ambasada preko okruglih stolova do kreativnih habova. Moj favorit je ipak ova tehno rupa na tehno saksiji: Quote Ради се на осмишљавању програма дигитализације музике
Leia Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 12 minutes ago, Aleksija said: pa i ne smejemo se bas... Treba im se smejati, al ne treba stati na tome naravno
radisa Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Just now, gospa buba said: kapiram. digitalizacija mashinskog jezika Digitalizacija sveeeeeega... A što vole kad se pojavi neki novi standard koji mora neko JP da implementira kroz sistem... Tad se u okicama umesto zenica materijalizuju €€€...
čekmeže Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Ovi kreativni ambasadori podsećaju na nekadašnje ekonomske ambasadore. Ima li ih još, ko zna?
harper lee Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Nekad smo imali ambasadore dobre volje, sad su uglavnom ambasadori dobre voljke.
giuseppe Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Jedan lik iz moje bivše firme postao jedan takav u USA, prestalo je to pre par godina, ali je nekako uspeo da ostane tamo. Ukinuto, ali ne znam za rezultate, verovatno bliski ništici.
Frank Pembleton Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 (edited) Quote • Креативни хаб ”Ложионица”. Усаглашено је са Градом Београдом да се ”Ложионица” и плац у околини објекта намене изградњи креативног хаба. У току је припрема архитектонског конкурса за идејно решење.[/quote] moj favorit! Quote • Подржане су обуке за стручњаке у филмској и ТВ индустрији. У сарадњи са Националном службом за запошљавање и донаторима и Српском филмском асоцијацијом, спроведене су бројне обуке за раднике и екипе у филмској и ТВ индустрији за које постоји велика тражња на тржишту, а не постоји формално образовање. Између осталог то су: обуке за директоре фотографија и сниматеље, за менаџере продукције, рачуноводство на филму, буџетирање и планирање у Movi Medžik софтверу, VFH продуценте итд. Више од 120 људи је прошло обуке које су држали угледни домаћи и страни стручњаци. Edited April 29, 2019 by Frank Pembleton
stoka Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Svideo mi se izraz koji je Vladeta Janković upotrebio za olivera mandića, a to važi i za mnoge druge - osoba sa karakternim deficitom ...
Leia Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Ne postoji formalno obrazovanje za snimatelje i producente? Pa gde su se do sad skolovali Mada ni ja ne shvatam kako je domaca kinematografija prezivela i opstala do sad bez skole Movi Medzik softvera...
Frank Pembleton Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 51 minutes ago, Leia said: Ne postoji formalno obrazovanje za snimatelje i producente? Pa gde su se do sad skolovali Mada ni ja ne shvatam kako je domaca kinematografija prezivela i opstala do sad bez skole Movi Medzik softvera... A Biki je profesor na FDU... Ovde je sve otišlo u kurac...
Aleksija Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 inace, ono sto je pomenuo bakic u jednom trenutku, nesto je danas pominjao i teodorovic, da li je to najava novog pokreta?
gagilija Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 njih sve obucava ista osoba, ili dobiju kljucne reci kao botovi
Recommended Posts