Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, John Coltrane said:

Ko je Dobrica?

neki pisac, ide mu sad serija na rts

:fantom:

Posted (edited)

Pročitao sam šta ste pisali prošle nedelje, prosto mi neverovatno da se većina iznenadila Ugričinim ponašanjem. Isto to je radila i pre 10 i kusur godina za đubre Koštunicu i njegove smradove, red odbrane režima, red izjednačavanja smrdljivih radikala sa građanskim opcijama, guslanje o velikoj opasnosti od ekstremnog liberalizma itd. Žena je ozbiljno relativizatorsko zlo, uvek desno, uvek uz režim.

Ništa dobro se ne piše NDB, ako ni forumaši ne znaju ko su im najistaknutiji članovi, kakva je onda tek situacija kod običnog puka, ne smem ni da zamislim. 

Edited by Facundo Orellana
Posted

Idi bre, naterao si me da guglam i iskoci mi vest da je Anastasijevic preminuo :(  a u bas mi je zao coveka.

Posted
5 minutes ago, Facundo Orellana said:

Pročitao sam šta ste pisali prošle nedelje, prosto mi neverovatno da se većina iznenadila Ugričinim ponašanjem. Isto to je radila i pre 10 i kusur godina za đubre Koštunicu i njegove smradove, red odbrane režima, red izjednačavanja smrdljivih radikala sa građanskim opcijama, guslanje o velikoj opasnosti od ekstremnog liberalizma itd. Žena je ozbiljno relativizatorsko zlo, uvek desno, uvek uz režim.

Ništa dobro se ne piše NDB, ako ni forumaši ne znaju ko su im najistaknutiji članovi, kakva je onda tek situacija kod običnog puka, ne smem ni da zamislim. 

Koliko bese njena plata u politiki? 20 + K?

Posted
4 hours ago, pbg12345 said:

Ko je dobrica?

Пјесник из Шумадије, умро недавно.

Posted
10 hours ago, Frank Pembleton said:

Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB  da ljudi shvate da oni uopšte postoje.

Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste...

uh. samo da ih biki ne brani, bilo bi dobro.. 

Posted (edited)

Ne znam ko je Dobric, ali ovo je Bakic. Bog.

Edited by Venom
Posted
3 hours ago, renne said:

A ko je Dobrica

bkn5i1W.jpg

Posted
11 hours ago, roksi said:

uh. samo da ih biki ne brani, bilo bi dobro.. 

koga da  ne brani ?