Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

nije KRIK, već  NDBGD, zajedno sa Ksenijom

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Blagodarim

Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB  da ljudi shvate da oni uopšte postoje.

Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste...

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB  da ljudi shvate da oni uopšte postoje.

Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste...

Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ...

Spoiler

57852515_1268619839982185_80978330189341

Jadna bikica

Just now, Lezilebovich said:

Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ...

Reveal hidden contents

57852515_1268619839982185_80978330189341

Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ...

1 minute ago, renne said:

Jadna bikica

Ma braniće je Olja. Ne očekujem mnogo...

jedva čekam :D

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ma braniće je Olja. Ne očekujem mnogo...

Mislim da grešiš... Možda ce je i kao braniti, pa ce joj zavuci...

16 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ...

Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo.

19 minutes ago, Lezilebovich said:

Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo.

Ja se u stvari nadam tome 😉. Da krenu.

5 minutes ago, Host said:

Dobrica je super momak, ali ja sam TEAM KSENIJA.

Ovaj cu Utisak da gledam jer hocu da vidim kako se patkari snalaze u emisijama sa vise gostiju. Steta sto Beckoviceva nije dovela pravog antagonistu, Bichkica ne moze dotle da dobaci.

(*) danas sam nesto mizogen. 

Da zabavnije bi bilo gledati Kseniju, kraći joj je fitilj...

Bakić :wub:

Slušao sam ga na jednoj tribini i mnogo me oduševio. 

Valjda neće Biki da otkaže.

Edited by mraki

Ko je Dobrica?

Brku cuh na N1 vezano za "gondolu" i ostala sranja Vesica+Malog, deluje prilicno britko.  Vec vidim kako cepa Biki na komade, kako ce mu sa brkova visiti delovi njene bele kosulje.

Брате, људи на прошлој страни фино написали да је из Не давимо Београд. :D