Filozof manijak Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 nije KRIK, već NDBGD, zajedno sa Ksenijom
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB da ljudi shvate da oni uopšte postoje. Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste...
Lezilebovich Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB da ljudi shvate da oni uopšte postoje. Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste... Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ... Spoiler
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Just now, Lezilebovich said: Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ... Reveal hidden contents Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ...
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 1 minute ago, renne said: Jadna bikica Ma braniće je Olja. Ne očekujem mnogo...
radisa Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma braniće je Olja. Ne očekujem mnogo... Mislim da grešiš... Možda ce je i kao braniti, pa ce joj zavuci...
Lezilebovich Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ... Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo.
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 19 minutes ago, Lezilebovich said: Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo. Ja se u stvari nadam tome 😉. Da krenu. 5 minutes ago, Host said: Dobrica je super momak, ali ja sam TEAM KSENIJA. Ovaj cu Utisak da gledam jer hocu da vidim kako se patkari snalaze u emisijama sa vise gostiju. Steta sto Beckoviceva nije dovela pravog antagonistu, Bichkica ne moze dotle da dobaci. (*) danas sam nesto mizogen. Da zabavnije bi bilo gledati Kseniju, kraći joj je fitilj...
ZerrorR Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Bakić Slušao sam ga na jednoj tribini i mnogo me oduševio.
mraki Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 (edited) Valjda neće Biki da otkaže. Edited April 25, 2019 by mraki
John Coltrane Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Ko je Dobrica? Brku cuh na N1 vezano za "gondolu" i ostala sranja Vesica+Malog, deluje prilicno britko. Vec vidim kako cepa Biki na komade, kako ce mu sa brkova visiti delovi njene bele kosulje.
Cane Vukic Prebranac Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Брате, људи на прошлој страни фино написали да је из Не давимо Београд.
Recommended Posts