April 25, 20196 yr Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB da ljudi shvate da oni uopšte postoje. Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste...
April 25, 20196 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Tu brka arhitekta može da šizne, cenim da će Dobrica da proba da gura NDB da ljudi shvate da oni uopšte postoje. Mada super je ovo , opozicija, jedan nezavisni intelektualac ali protiv vlasti i Biki kao predstavnik vladajuće kaste... Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ... Spoiler
April 25, 20196 yr Just now, Lezilebovich said: Mislim da će arhitekta i Dobrica kao nokat i meso ... Reveal hidden contents Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ...
April 25, 20196 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma braniće je Olja. Ne očekujem mnogo... Mislim da grešiš... Možda ce je i kao braniti, pa ce joj zavuci...
April 25, 20196 yr 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa da al mislim da će Dobricin cilj ovde da bude malo drugačiji. Oni moraju da krenu u "stranačku kampanju" ... Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo.
April 25, 20196 yr 19 minutes ago, Lezilebovich said: Mislio sam da moraju i pred bgd izbore, pa ništa. Stvarno nisam siguran koliko to njih zanima i da li uopšte imaju ideju kako to da urade, a nedelja će biti prava prilika da to sagledamo. Ja se u stvari nadam tome 😉. Da krenu. 5 minutes ago, Host said: Dobrica je super momak, ali ja sam TEAM KSENIJA. Ovaj cu Utisak da gledam jer hocu da vidim kako se patkari snalaze u emisijama sa vise gostiju. Steta sto Beckoviceva nije dovela pravog antagonistu, Bichkica ne moze dotle da dobaci. (*) danas sam nesto mizogen. Da zabavnije bi bilo gledati Kseniju, kraći joj je fitilj...
April 25, 20196 yr Ko je Dobrica? Brku cuh na N1 vezano za "gondolu" i ostala sranja Vesica+Malog, deluje prilicno britko. Vec vidim kako cepa Biki na komade, kako ce mu sa brkova visiti delovi njene bele kosulje.