SNARC Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 minutes ago, dùda said: Ma ne razumemo se. Pa upravo mislim da je njihov. Samo prefarbana smradina. Pa on mi je pao na pamet. Nisam ocekivao ni da Bojana Maljevic uradi to sto je uradila. Nema bas puno njih koji bi u cetnike leta '44.
radisa Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, SNARC said: Pa on mi je pao na pamet. Nisam ocekivao ni da Bojana Maljevic uradi to sto je uradila. Nema bas puno njih koji bi u cetnike leta '44. Bojim se da je '42, a ne '44... :(
Kreator Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 6 minutes ago, radisa said: Ja mislim da im je on jadan od poslednjih bastiona odbrane... Neće njega koristiti, osim u baš-baš nezgodnoj situaciji... Ja ne mogu da verujem kakvo je zlo ova Smajlovićka... Uvek je bila odvratni skot, ali, ovo sad je nevervatno... Čak i njoj prete, a ona na njihovoj strani... Valjda misli da će je ostaviti na miru? Posle njene četvrte rečenice isključio sam tv i nastavio ovde da pratim. Čitajući vaše komentare izgleda da je dobro što sam se isključio odmah u startu. Ne mogu više da se nerviram, ispunio sam dnevnu kvotu, treba sačuvati živce i za neki drugi dan.
John Coltrane Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) Ovo sam cekao da cujem “Bora Corba ne boli” jedi govna i ti profesore sa sve Kostunicom u paketu! edit: Evo i Sloba se “pere” od prijema kod Brnabicke. Ispade odlicno Edited April 21, 2019 by John Coltrane
gagilija Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 nije profa informisan, nije zbog para nego iz patriotskih razloga - sto je jos crnje i gore
Jumanji Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Je l da gledam?Uz primedbu da Smajloviicku ne podnosim...
duda Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, Jumanji said: Je l da gledam? Uz primedbu da Smajloviicku ne podnosim... Sad više i da oćeš nemaš šta
Tsai Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, Jumanji said: Je l da gledam? Uz primedbu da Smajloviicku ne podnosim... Popizdeces, ali gledaj, Sloba je car
radisa Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, Jumanji said: Je l da gledam? Uz primedbu da Smajloviicku ne podnosim... Ja bih gledao samo zbog Slobe, opet...
mraki Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 3 minutes ago, Jumanji said: Je l da gledam? Uz primedbu da Smajloviicku ne podnosim... Ja ću da vratim pa na preskok...
hefaca Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Meni Smajlovicka bila bolja i konkretnija veceras. Takticki iznenadila Slobu. Vladetin glas vraca u detinjstvo. Toplo cak i kad o Kostunici govori. Ne znam zasto emisija ne traje 2,5h.
radisa Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, hefaca said: Meni Smajlovicka bila bolja i konkretnija veceras. Takticki iznenadila Slobu. Misliš onim laganjima o tome šta Sloba i drugi pišu i izmišljanjem istine? I odbijanjem da gleda youtube? Tu ga je baš razbila...
levi Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 17 minutes ago, Caligula said: Evo kada bi sledece nedelje video mog™ Sasu Jankovica kako sedi kod ove pinkovke sa Krlom i Maricem preko puta itch se ne bih iznenadio. Ozbiljna smo blestina od drustva. ozbiljna boleština jer idu u emisiju gde ima neistomišljenika? sprdamo se sa njihovima jer idu tetki da odnesu lek u nedelju uveče kad je Utisak, a naši treba da rade to isto evo i Sloba car na kraju kaže da će opet da ide na prijem kod Brnabe. šta ćemo sad
Recommended Posts