duda Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) Nek se javi @gagilija jel uspela, kad prođe ovo Ed. Eto dobrih odgovor. Ajde držimo palčeve Edited April 21, 2019 by dùda
gagilija Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) njet, nisu me zvali Edited April 21, 2019 by gagilija edit: a drmnula sam orahovacu i sve otkucala i odstampala sto cu da kazem
John Coltrane Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 9 minutes ago, munze said: Sto je zovete ugrica? Ja cuo od PeroLuka, valjda joj je to devojacko prezime.
Kreator Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Jel kuka Olenik na Segeja što mu je hajdžekovao pokret? Olenik, Maljević, Karanović...ko je sledeći iz pristojniti ekipe koji ide na ružičasto govno?
Frank Pembleton Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, gagilija said: njet, nisu me zvali Pa dobro, bila si rezerva... Inače loša im je organizacija mora svakom da se poavlja pre uključenja : " utišajte televizor!"
SNARC Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, BlackGeorge said: Jel kuka Olenik na Segeja što mu je hajdžekovao pokret? Olenik, Maljević, Karanović...ko je sledeći iz pristojniti ekipe koji ide na ružičasto govno? Jel se Sapic racuna ili je on odvec svaren ?
radisa Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, SNARC said: Jel se Sapic racuna ili je on odvec svaren ? Ja mislim da im je on jadan od poslednjih bastiona odbrane... Neće njega koristiti, osim u baš-baš nezgodnoj situaciji... Ja ne mogu da verujem kakvo je zlo ova Smajlovićka... Uvek je bila odvratni skot, ali, ovo sad je nevervatno... Čak i njoj prete, a ona na njihovoj strani... Valjda misli da će je ostaviti na miru?
duda Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 minutes ago, SNARC said: Jel se Sapic racuna ili je on odvec svaren ? Reci da se zajebavaš
Caligula Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) 5 minutes ago, BlackGeorge said: Jel kuka Olenik na Segeja što mu je hajdžekovao pokret? Olenik, Maljević, Karanović...ko je sledeći iz pristojniti ekipe koji ide na ružičasto govno? Evo kada bi sledece nedelje video mog™ Sasu Jankovica kako sedi kod ove pinkovke sa Krlom i Maricem preko puta itch se ne bih iznenadio. Ozbiljna smo blestina od drustva. Edited April 21, 2019 by Caligula
Kreator Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Pa to. Ništa nas ne može iznenaditi. Ali Saša Janković...pa ne verujem baš. Jedino ako spremaju dobar espreso u pinku. @SNARC Meni je Šapić oduvek bio "njihov". Samo što voli (neuspešno) da se folira.
SNARC Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 minutes ago, dùda said: Reci da se zajebavaš Koketira on sa njima..nudi se, trti se..Ali nikako ofishili da se smuvaju
gagilija Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 jao jadna ugrica nije znala da postoje montaze i vadjenja iz konteksta
duda Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, SNARC said: Koketira on sa njima..nudi se, trti se..Ali nikako ofishili da se smuvaju Ma ne razumemo se. Pa upravo mislim da je njihov. Samo prefarbana smradina.
Recommended Posts