Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

5 minutes ago, Tsai said:

Pa nije sad poludela, zlo je vec 30 godina

Nije ovo njeno ludilo, ovo je namensko pričanje...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

kakvo je ovo zlo. kad god je vidim podseti me na miru markovic
+1
3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nije ovo njeno ludilo, ovo je namensko pričanje...

+1

Preporučuje se...

"Nije zmija tanka što malo jede" :evilsmile:

Al' jbg tanka je i Olja :D

Super je Georgiev

Evo ga Sloba ispizdeo!

žena je opasno, proračunato zlo. oduvek.

fizički me boli kad je slušam.

Da. Svaka  čast za Slobu :Hail:

Edited by dùda

ljudi, uspela sam da dobijem vezu, zvace me kad bude glasanje. jel moze neko da mi pomogne da artikulisem misao jer me nervira ugrica nevidjeno sto se pravi luda

Just now, gagilija said:

ljudi, uspela sam da dobijem vezu, zvace me kad bude glasanje. jel moze neko da mi pomogne da artikulisem misao jer me nervira ugrica nevidjeno sto se pravi luda

Zovi @harper

1 minute ago, gagilija said:

Kaži da se nadaš da će postati deo kreativne industrije kao i Mira Karanović jer je svojim nastupima to zaslužila...

bogami ona puca na nesto vise....

Just now, gagilija said:

Ma glasaj prvo da te ne isključi, a onda reci šta imaš...

Slobodno...

pucanj u zdrav razum...uzasna govnarka obraza bez

1 minute ago, 1n54jd3r said:

pucanj u zdrav razum...uzasna govnarka obraza bez

Bila i ostala...ali ovo bar liči na onaj stari Utisak nedelje.